04-04-10

Gelukt!

Ik heb het voor elkaar gekregen! IK heb een blog aangemaakt! Als ik er morgen nog zal in slagen om de blog , of waar ik moet bloggen terug te vinden, zal ik een tevreden mens zijn.IK heb wel gemerkt dat ik de titel van mijn blog eigenlijk bedoelde als titel voor mijn blogje van vandaag. Nu dat zal mijn laatste zorg zijn, k zie wel of ik het nog kan veranderen, als het dat maar is! Er zijn andere dingen in het leven die belangrijker zijn nietwaar!IK heb me hier zo verdiept in de technische kant van de blog, dat ik haast vergeten ben wat ik eigenlijk wilde neerpennen! Soms zit er een hoop tekst in mijn hoofd, een hoop inpiratie, maar die moet ik dan snel neerpennen of het verdwijnt terug als sneeuw voor de zon!Enfin, ik zit momenteel in een belangrijke fase in mijn leven! Of ik ga verder met mijn leven , doen alsof er niets aan de hand is en zien hoelang ik het op die manier volhoud! Of die stomme fibromyalgie aanvaarden als een onderdeel van mijn lichaam en hem een plaatsje geven en er zo harmonieus als mogelijk proberen mee samen te leven, als ying en yang. Nu mijn vriendje zal het in elk geval nooit worden! IK denk dat ik voor het laatste gekozen heb, ik betrap mezelf er op dat ik maar zit uit te pluizen hoe ik mijn leven nu moet aanpassen! ben al naar de natuurwinkel geweest om "gezonde" stuff te kopen en heb me er al een beetje mee verzoend dat ik veel lekkere dingen zal moeten beperken, zoals koffie en chocolade! Maar ik wil dat er lekkere dingen in de plaats komen. Zo bak ik nu met amandelmeel en havervlokken en rietsuiker heb ik lekkere koekjes in elkaar geflansd en ik maak gezonde drankjes met fruit , drink verse hibiscusthee en de plaats van mijn namiddagkoffie, nu ja, voorlopig kan ik het op dat vlak nog allemaal aanvaarden.Waar ik het moeilijker mee heb is alle meewarige blikken als de mensen rondom me vragen wat er nu eigenlijk scheelt en waarom ik nu nog een maand op ziekteverlof ben! Als ik het vreselijke F-woord uitspreek kijken ze nog onbegrijpelijker als voorheen, maar ik ben daar redelijk kort in, ze moeten het maar opzoeken op internet als ze het willen weten. Ik wil mister F niet zoveel publiciteit gunnen, want hij is mijn kwelduiveltje en ik wil niet dat hij zich verkneukeld in de extra aandacht dat hij krijgt, dus heb ik er gewoon al een hekel aan zijn naam uit te spreken!Ik zit middenin de aanvaardingsfase maar wil nu toch wel met zekerheid weten of het nu "hij " is die mijn leven deftig overhoopt gooit, ik wil dat mijn vijand een gezicht heeft, zodat ik hem recht in de ogen kan kijken en doen wat er me te doen staan!

19:47 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Chrissebie Ik wens je veel succes in je zoektocht en je aanvaardingsproces! Je zult ook nog op onbegrip stuiten... helaas! Maar laat het je niet klein maken! Positief blijven is de boodschap!
En proficiat met de blog! Het helpt om het van je af te schrijven!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 04-04-10

Reageren op dit commentaar

bedankt Bientje! IK ben blij dat ik op zijn minst al 1 iemand heb die weet waarover ik praat!

Gepost door: christa | 04-04-10

Reageren op dit commentaar

Welkom Ik zit ook met F opgescheept (al 12 jaar)

groetjes

Gepost door: maike | 05-04-10

Reageren op dit commentaar

Re: Ooit probeerde ik ook alles maar dat doe ik niet meer. Ik eet wat ik graag eet, zonder er in te overdrijven en ik probeer -ik zeg wel probeer- op tijd te gaan slapen, me minder aan te trekken van de mensen rondom en ver van mij enz. Ik moet er wel bij zeggen dat iedereen zijn F anders ervaart, maar de symptomen zijn dezelfde hè. Maar om te komen waar ik nu ben, heb ik een hele lange weg moeten afleggen die, voor mij dan toch, haalbaar is om redelijk goed te leven en me bij F neer te leggen -wat soms nog best moeilijk is- maar soit...F is er en zal nooit weggaan.

groetjes en bedankt voor je vlugge reactie :-)

Ps: Doe maar rustig verder met de indeling enz. van uw blogje, komt wel goed!

Gepost door: maike | 05-04-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.