08-04-10

platte pannenkoek!

Vandaag voel ik me ne platte pannenkoek! Precies of dat al mijn energie weggevloeid is!Gisteren vol lentevuur aan het schoonmaken geslagen. Nochtans heb ik het voorzichtig aangepakt .Met mijn rug gaat het betrekkelijk goed, ik heb gisteren blijkbaar op dat vlak niet echt schade opgelopen. Elisabeth heeft me geholpen en na afloop zijn we onszelf gaan belonen met een bioscoopbezoekje waar we samen konden wegdromen in het driedimensionele verhaal van Alice in Wonderland. Eventjes weg van alles in een imaginaire wereld vol geestige figuren en heerlijke psychidelische conversaties, verzwolgen in een draaikolk van fantasie waar ik heel even alles wat ik liever vergeet , effe opzij kon zetten.  

09:23 Gepost door fibromindy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Mja... Ik heb het ook zitten :/

groetjes

Gepost door: maike | 08-04-10

Reageren op dit commentaar

Re terug Ben je niet teveel bezig met het de anderen naar de zin te maken om niet over te komen als de boze stiefmoeder? Ik hoop dat je meer aan jezelf zult gaan denken nu je pas uit het ziekenhuis bent, dan aan 2 bijna volwassen mensen die liever lui dan moe zijn.

groetjes

Gepost door: maike | 09-04-10

Reageren op dit commentaar

Je hebt gelijk Maaike, gisteren was ik aan het strijken toen een vriendin vroeg om mee te gaan om een terrasje te doen! Eerst dacht ik , ik moet nog dit en dat.... en toen bedacht ik dat Wim ook thuis was en ik heb de boel de boel gelaten en ben met die vriendin gaan terrassen en het heeft me heel veel deugd gedaan! Ja aan mezelf en neen aan de anderen! Anders denk ik alleen aan mezelf als de anderen er niet zijn of als ik voel dat ik niemand anders tekort doe! Bedankt voor de tip!

Gepost door: christa | 10-04-10

Reageren op dit commentaar

Eerst kom jij en dan de rest. Ik weet het, dat is wennen, maar het moet!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 12-04-10

Reageren op dit commentaar

:-) Ik kom je een fijn weekend toewensen en geniet er van meiske!

groetjes

Gepost door: maike | 16-04-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.