20-04-10

Terug wat licht vandaag!

Ik ben een tevreden mens si, ik had een lijstje gemaakt met wat ik wou doen en het lijstje is afgeraakt! Joehoe voor mezelf! 

Vandaag mijn medisch dossier gaan ophalen bij dokter Koekoek in Menen, natuurlijk heeft die man niet echt dokter koekoek, maar hoe hij aan die naam komt is een verhaal apart. Ik zie het als een overwinning voor mezelf dat ik op mijn strepen gestaan hebt om dat dossier op te eisen, zij het dan dik tegen de zin van ons koekoekdoktertje, maar ja, het is mijn lijf, en ik ga er mee waar ik wil, nietwaar!

Bovendien had dokter koekoek indertijd gezegd dat hij nu geen enkele test meer kon doen, dus zie ik niet in wat ik daar nog te zoeken heb. Bovendien is Menen me te ver geworden en wil ik me centraliseren met al mijn dokters in de steek, lijkt me veel praktischer. Alleen voor Dr Lambrechts ga ik naar Gent, maar ik hoop de meeste testen toch in Tielt te kunnen laten doen, nu ja, dat is een zorg voor maandag!

Terwijl mijn rug en heup veel beter zijn krijg ik meer en meer last van mijn linkerarm, ofschoon ik dat al gezegd had toen ik in het ziekenhuis lag! Dus morgen nog maar eens naar de fysiotherapeute! Maar wat ik niet begrijp is ; ik lag in het ziekenhuis met intraveneuse ontstekingsremmers, waarom werkt dit dan niet op die arm?????? ah sommige dingen gaan gewoon mijn petje te boven, nu ja, morgen weet ik vast meer.

Uit heel mijn dossier van dokter koekoek is er | zinnenetje die eruit springt en die me wel bezighoudt! " Ik weet niet of deze patient haar werk in de toekomst zal kunnen blijven uitvoeren "

Allee  vooruit, wat ik nu vooral in vraag stel is, "Is dit moment nu aangebroken?"

Hoe diep ik er ook over nadenk, ik vrees dat ik het antwoord niet zal vinden! Het zal afwachten blijven en hopen en blijven dromen ! 

Neen, mijn dromen geef ik niet op, onder geen beding, want "stopping dreaming is stopping living" althans wat mij betreft!

Zo, ik ga nu eens een lange brief schrijven naar mijn oude pennevriend, die al heel lang niets van mij gehoord heeft en nu heb ik daar nog even de fut voor!

 

 

19:19 Gepost door fibromindy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: fibromyalgie dokter gezondhied |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.