23-04-10

beetje gek vandaag!

K ben verward , nerveus, ik borrel van innerlijke kracht , iets in mij dat precies ontwaakt! Ik kan er gene weg mee! Gedachten schieten door mijn hoofd, ik maak wilde toekomstplannen, wil dingen gaan doen die niet realiseerbaar zijn! De gekste ideeên passeren de revue, ik wil een reis door Europa gaan maken met de trein! Of misschien wel een wereldreis! Het lijkt vandaag alsof ik de hele wereld aankan, of ieder obstakel kan overwinnen! 

Breek uit jezelf zingt, oja wie zingt dat ook alweer, ik kan niet op zijn naam komen, maar zo voel ik me wel vandaag, maar ach, ik ben dan ook een beetje bang dat ik morgen een terugslag heb ! Ik voel me als een volgeblazen ballon die nu volle kracht vooruit, met duizend kronkels door de lucht zoeft en straks dan dwarrelt hij neer en valt hij plat!

Het lijkt wel of ik manisch ben, of zit er bij mij een steekje los! Misschien ietwat te veel vitamines genomen?? Ach wat, k zie morgen wel!

 

20:05 Gepost door fibromindy in gekke kronkels | Permalink | Commentaren (5) | Tags: prettig gestoord, gek, manisch |  Facebook

Commentaren

Lol ja, dat ken ik, maar pas op...dat is dat duiveltje hè! Luister naar dat ander ding op je schouder en geniet ten volle van dat heerlijke gevoel Christa of er komt gegarandeerd een trieste weerslag!

groetjes :-)

Gepost door: maike | 23-04-10

Reageren op dit commentaar

Ja daar vreesde ik al voor! Ik vroeg me af of jullie ook zo'n dagen hebben en ook zo'n gekke hersenkronkels! Heb jij ook zo'n ontzettend gekke dromen??? Ik wou dat mijn hoofd een camera was die mijn dromen kon registreren, het zou gegarandeerd psychidelische beelden opleveren. Ik roep en tier en sla in het rond, kom veel wakker, amai zeg! Ik dacht dat het van die medicatie kwam! Ik neem sypralexa, eentje smorgens maar die neem ik al jaren en nu twee redomex s avonds van elk 10mg. Ik neem ook soms DLPA een voedingssuplement , naar het schijnt goed voor ontstekingen en zo meer en de aanmaak van endorfines ( hormoon dat het lichaam normaal aanmaakt voor de pijn )
allee prettig weekend!

Gepost door: christa | 23-04-10

Reageren op dit commentaar

Ik heb zelden dromen, alé die herinner ik me toch niet. Ooit nam ik ook verschillende pillen, nu alleen nog Zolpidem 10mg om in slaap te geraken. Overdag neem ik Perform+ om m'n spieren een beetje aan te sterken.

Gepost door: maike | 23-04-10

Reageren op dit commentaar

Ik doe niet mee aan de medicatiemallemolen... Ervaring leert dat hoe meer medicatie je slikt, hoe meer je er afhankelijk van wordt. Het werkt verslavend, zo weinig mogelijk is de boodschap. Voedingssupplementen zijn oké, ik schreef er ooit een postje over: http://geendagzonderpijn.skynetblogs.be/post/7605951/wat-slik-ik-allemaal
En uiteraard, rust, beweging, dosering,... je kent het wel hé?
Liefs,

Gepost door: Bientje | 24-04-10

Reageren op dit commentaar

=-) Heel herkenbaar .... en dan kan er inderdaad een weerslag zijn ... wat zeggen ze ook weeral over de gulden middenweg?

Lieve groetjes

Ps. al uit je afbeeldingenperikels geraakt? Je kan ze verkleinen best eerst. In de zijkanten mogen ze inderdaad niet groot zijn. En verder ... gewoon proberen ... doen we allemaal denk ik.

Gepost door: anneke | 24-04-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.