29-04-10

hup met de geit!

Hup met de geit! Dat moet ik mezelf constant inprenten om mezelf moed te geen en doorzettingskracht om zelfs gewoon maar de afwas te doen! Binnenin mij schreeuwt een stem, "zien jullie dan niet dat zelfs dit voor mij lastig is"! Is er nu echt niemand die spontaan zijn hulp komt aanbieden! 

Tevens bedenk ik dat er misschien nog tijden zullen komen dat ze genoeg in mijn plaats zullen moeten doen, dat ik misschien ooit nog tot "niets" in staat zal zijn en dit geeft me terug de kracht om de afwas toch alleen te doen!

Gisteren ook naar de bakker geweest en voor het eerst voelde ik dat gewoon uit mijn auto stappen, tot bij de bakker wandelen, toch wel 25 meter , mij al bijna in ademnood bracht! Gelukkig had ik al een uiltje gevangen in de namiddag, genoten van de stilte in huis, alles wat lawaai maakte had ik uitgezet.

Omdat ik tegen de avond terug heel erg spastisch was toch even de huisdokter opgebeld om te zien of de resultaten van dr Lambrechts nog niet binnen waren. Nog niet binnen dus ook beetje zinloos om nu langs huisdokter te gaan. Ik moet zeker ten laatste tegen vrijdag gaan want mijn ziektebriefje vervalt maandag!

Amai , wie had dat gedacht toen ik die woensdag met mijn beblokkeerd bekken van school vertrokken ben naar huis dat ik na drie maanden nog thuis zou zitten! Ik in elk geval niet, ik dacht eventjes een inspuiting halen en klaar is kees, paar dagen rusten en ik kan er weer tegenaan.

Mijn werk lijkt me steeds verder af, alsof ik ooit ging werken in een ver verleden! Ik woon nu grotendeels in mijn hoekje hier in de grote zetel samen met mijn laptop die me soelaas brengt en de lange dagen korter maakt!

Gisteren heb ik er mezelf op betrapt dat ik blij was dat het avond was, nu mocht ik terug moe zijn, nu mocht ik terug mijn piama aandoen en me zonder enig schuldgevoel in de zetel vlijen, oef deze dag had ik weer even overleefd!

 

06:55 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (7) | Tags: fibroe, moe |  Facebook

Commentaren

Hey,

Als je gezond bent, lijkt dit een horror verhaal,.....
Moedig dat je dit met veel humor draagt,.....ik weet het je hebt geen keuze maar toch CHAPEAU!!!

Groetjes,
Charlie

Gepost door: charlie love | 29-04-10

Reageren op dit commentaar

ach, als je hier op de blogpagina's rondkijkt ben ik de enige niet hoor, als ik die dan lees heb ik het gevoel dat ik nog bij de besten ben!
groetjes

Gepost door: christa | 29-04-10

Reageren op dit commentaar

Hoe meer stress je hebt hoe pijnlijker je spieren zich opspannen...en het hek is helemaal van de dam!

groetjes

Gepost door: maike | 29-04-10

Reageren op dit commentaar

spasmen Kan het door de stress komen dat ik helemaal lig te shaken, ik heb echt spastische trekken als ik stil lig! Met momenten heb ik er heel erg van, vooral als ik het een beetje koud heb, dan begin ik helemaal te schudden, heel erg!

Gepost door: christa | 29-04-10

Reageren op dit commentaar

dat is spasmofilie hoor, ik heb daar nu veel minder last van, in het begin van m'n thuiszijn had ik ferme snokskes in m'n armen, schrok er altijd van
k weet eigenlijk niet waardoor dat nu beter is, ik vermoed door minder stress en mssch helpt de cymbalta daar ook voor

Gepost door: fotorantje | 29-04-10

Reageren op dit commentaar

ik heb ooit cymbalta genomen en dat ging niet goed, k was daar heel misselijk van! t is de ene dag bij de andere, maar maandag bij dr lambrechts, was het heeeeeeeeel erg!

Gepost door: christa | 29-04-10

Reageren op dit commentaar

k heb dat nog gehoord dat er zijn die misselijk zijn van cymbalta, zelf heb ik er helemaal geen last van

Gepost door: fotorantje | 29-04-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.