02-05-10

Uitvinding

Eureka, Ik heb het gat in de markt gevonden! Ik heb iets uitgevonden, maar ach misschien bestaat het al hoor, maar ik heb het in elk geval nog nooit gezien, nooit van gehoord!

We komen net terug van Brussel met de trein en ik kon maar niet genoeg keer zeggen hoe lelijk ik eigenlijk zonnepanelen vind! Op zich zijn het geen lelijke dingen maar het staat zo lelijk op de daken! Ze zijn er zo maar achteraf opgeflanst, als een portebagage op een auto. 

Enfin, ik heb zo van die dagen dat ik heel vindingrijk ben en mijn hersje kronkelt in de vreemdste richtingen en zo vond ik de zonnedakpan uit!

Dakpannen die gemaakt zijn uit hetzelfde materiaal van de zonnepanelen en die verbonden worden met elkaar door een schuif-of kliksysteem, waardoor ze samen de nodige stroom of weet ik veel wat dan ook, geven! Dan uit dezelfde stof maar zonder mechanisme de pannen voor de afwerking vanboven op het dak en ook gewone dakpannen zonder zonnecellen. Zodanig dat je kunt puzzelen met de dakpannen en er zoveel zonnepannen kan insteken en aanvullen met dezelfde pannen zodat het dak één geheel wordt. Hewel zelf mijn man vond het een goed idee en verbaasde me dat ik me ineens inliet met iets "technisch " want ik ben helemaal niet technisc aangelegd!

Maar het heeft mijn zinnen verscherpt, mijn adrenaline verhoogt en na het posten van dit kronkeltje ga ik eens het net afschuimen of te zien of mijn uitvinding al zou bestaan.

IK zie het anders al helemaal voor mij, Fibromindy in groen ecopakje bij Bartje in het atomimium , vliegend op haar superstroom tussen de andere bedenkers! 

Een beetje fantasie kan toch nooit kwaad he!

Commentaren

oeps Mijn droom als uitvinder is als een zeepbel uiteengespat! Fibromindy duikelt aan een snelheid van het licht naar beneden, boenk recht op haar neus terug in de werkelijkheid!

Gepost door: christa | 02-05-10

Reageren op dit commentaar

Het bestaat al zeker? Maar het idee was goed! Blijkbaar hebben nog mensen daarover nagedacht! Hihihi
Liefs,

Gepost door: Bientje | 02-05-10

Reageren op dit commentaar

:-)) LOL!

Gepost door: maike | 03-05-10

Reageren op dit commentaar

Dit bestaat al langer en wordt in Beieren al toegepast!

Gepost door: Zonnepanelen van Frank | 09-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.