05-05-10

GEEN NIEUWS IS GOED NIEUWS

Niets bijzonders te melden vandaag! T is rustdag na een vermoeiende dag in Brugge gisteren! Ookniet veel inspiratie eigenlijk, mijn hersentjes zijn blijkbaar ook in rust.

Deze avond eens gaan horen wat mijn advokaat zal aanrekenen, k heb de barema's eens bekeken, hmmmm, ziet er nie zo goed uit, voor hem natuurlijk wel maar hij kan me een hele flinke duit gaan aanrekenen! 

Ach ja dat zien we dan vanavond dan wel weer, k ga nu een uiltje knappen denk ik, hoewel ik ook nog strijk heb, maar mijn armen doen pijn! Min broer belde en ik kon na een kwartier de telefoon niet in meer in mijn handen houden, moest af en toe eens wisselen!

IK heb voor vanavond een marokkaanse tajine klaargemaakt, met kip en geconfijte citroen, en dat moet ik gewoon nog een kwartiertje of zo laten pruttelen, dus daar moet ik me al geen zorgen over maak, de kost voor vanavond staat klaar!

 

15:09 Gepost door fibromindy in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: huishouden, doordeweeks, tajine |  Facebook

Commentaren

strijk Hey Christa,

Strijk gaat niet lopen, de mijne staat er ook nog, had gisteren de moed niet meer om eraan te beginnen,......het wordt vanavond en ik heb er nu al geen zin in!!!

Fijne avond,
Charlie

Gepost door: charlie love | 05-05-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.