12-05-10

k val in herhaling met mijn titel "TANDPIJN"

Gelukkig kon ik gistereren reeds terecht bij mijn tandarts! Ik heb daar eigenlijk een goede babbel mee gehad! Dat is nu eens de eerste "dokter " die me een beetje uitgelegd heeft wat fibro nu precies is! NIet dat ik het nog niet wist van mensen die er zelf mee te kampen hebben of info van het net geplukt! 

HIj zei met dat je het kan vergelijken met een flipperbal die door je lichaam raast en als hij zwakke plaatsen raakt zorgt hij daar ter plaatse voor hardnekkige ontstekingen! 

Zo lijkt het of dat stomme fibroventje de toer van mijn lijf aan het doen is, k vraag me alleen af , of de eerste ronde is afgelopen er dan direct een tweede ronde volgt! Ik vrees dat niemand daar op kan antwoorden!

Deze nacht twee maal opgestaan vergaan van de pijn en twee keer een pijnstiller genomen, kon niet anders! Hopelijks gaat die antibiotica snel zijn werk doen, hoewel ik vandaag nog niets van verschil voel!

Daar tegenover moet ik wel zeggen dat ik wat de andere klachten betreft me iets beter voel! Mijn arm doet wat minder pijn en ik ben er al in geslaagd om deze morgen de afwas te doen en de rest van het dressoir leeg te maken en alles in bakken te leggen! 

OP hoop van zege dus!

09:09 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (7) | Tags: tandpijn, schildklier, ontsteking |  Facebook

Commentaren

klachten Jouw klachten,......jouw tandpijn overheerst de andere pijn, zodat het voelt of je je beter voelt,......antibioticum zou binnen de 24 verbetering moeten geven!!
Heb jij al eens contact opgenomen met een hulpgroep voor mensen met fibro,.......ik denk dat je daar een beetje rust gaat vinden en het mss makkelijker zal aanvaarden,......ik denk hé,....

Probeer er nog een fijne dag van te maken!!

Knuffel,
Charlie
x

Gepost door: charlie love | 12-05-10

Reageren op dit commentaar

Ik zou me eens moeten inschrijven op die site van de fibrovereniging, maar je moet er ook voor betalen en de betalingen komen me momenteel de oren uit! Deze morgen mijn rekening gekregen van mijn ziekenhuisopname, olé olé ze zijn er daar weer mee!Ik heb vandaag al drie dafalgans genomen, 1 nurofen en twee antibioticum augmentin, en k heb fuckin fucking zeer! Doet pijn van bovenaan in mijn hoofd tot in mijn onderlip, zelfs mijn tong doet pijn! We moeten straks naar Oudenaarde naar de firma waar ik onze meubelen wil laten verbleken , maar k ga nu snel eerst nog een uurke slapen, dan voel ik niet he!
liefs
fibromindy!

Gepost door: christa | 12-05-10

Reageren op dit commentaar

op de link die ik gaf moet je niet betalen hoor, het forum is vrij voor iedereen!
je kan je eventueel abonneren op een driemaandelijks tijdschrift maar dat moet niet, velen zijn gewoon op het forum

Gepost door: fotorantje | 12-05-10

Reageren op dit commentaar

Ik denk als je stopt met geld te steken in die flipperkast, het balletje niet ver meer zal rollen! Wat ik hiermee bedoel is, zoals ik al eens zei, hoe minder stress hoe minder hevige pijn. Je weet dat je het kunt vergelijken met hoe je je voelt als je helemaal ontspannen bent.

groetjes

Gepost door: maike | 12-05-10

Reageren op dit commentaar

thanks fotorantje, k ga hem eens terugzoeken die link! prachtige foto's trouwens op je site, ben net eens gaan kijken!

Gepost door: christa | 12-05-10

Reageren op dit commentaar

Berichtje Dank je wel voor je lieve berichtje op mn blog, zoals je ziet ben ik even terug komen kijken op jouw blog.

Wat ik lees is geen vrolijk berichtje! je vergaat van de pijn en zeker pijn in je mond is verschrikkelijk.
Ik hoop voor je dat de antibiotica snel zijn werk zal gaan doen en dan de pijn ophoud. Sterkte gewenst!

Liefs pepermolen

Gepost door: pepermolen | 13-05-10

Reageren op dit commentaar

Ik hb zoveeeeeel pijn in mn mond ;( bn er een paar keer vanop gestaan ;( kbn nog eergistere naar de tandarts gegaan die me zei dat ik een klein gaatje had... Ik hb hem die dag late vulle omdat ik dagt dat dat de oorzaak zou zijn het deed een paar uur geen pijn meer maar die dag en de dage er na tot vandaag wordt ik gemarteld met tandpijn ah en khad ook nog een stuk melktand zitte khb die dezelde dag er late uittrekke kan iem. Me helpe alvast bedankt ;(

Gepost door: imad | 21-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.