17-05-10

alledaags

Eigenlijk niet nieuws onder de zon te melden, alleen dat ik een kies armer ben geworden en nu opnieuw met hevige tandpijn, allee k t kan geen "tandpijn" meer zijn, noem het dan maar "bakkespijn". Mijn gezicht staat scheef en alsof mijn hoofd nog niet dik genoeg was staat mijn kaak nu nog flink gezwollen ook!

IK ben vastbesloten om morgen wat vroeger op te staan en "me goed " te voelen, dat moet wel! Ik wil dat het werk een beetje vooruit gaat en ik wil terug een beetje kunnen presteren! 

Ik wil hier niet liggen als een verwelkte sanseveria die al maanden in de hoek ligt en waar niemand op den duur nog naar omkijkt omdat het toch geen zin meer heeft!, eens verwelkt blijft hij verwelkt en niet meer te redden!

Neen zo wil ik niet eindigen en zo mag ik ook niet denken, ik ben me daar terdege bewust van dat ik in geen geval zo'n gedachten mag krijgen want zo raakt een mens depressief en ik kan dat missen als kiespijn, hmm ja kiespijn is iss heel erg, maar met medicatie raak je er vlugger van af dan van een depressie. 

IK neem me voor om morgen mijn wekker te zetten en voor het slapengaan maak ik een plan met een streefdoel! IK wil op zijn minst koken, opruimen en een stuk behang van de muur gaan foefelen, zodat ik tegen dat mijn schat thuis komt toch "iets" gedaan heb en ik me na het avondeten zonder schuldgevoel in de zetel kan neervlijen!

 

18:35 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (7) | Tags: moe, schuldgevoel, tandarts |  Facebook

Commentaren

weet je dat ijs tegen de pijnlijke plaats houden heel veel deugd doet, aan de buitenkant hé

je bent nog lang geen verwelkte sanseveria hoor, hihi, k moest toch lachen om die uitdrukking

haalbaar plan lijkt me, hangt af van hoe het met je armen gesteld is, maar dat moet lukken
wel rust nemen tussendoor en dan kom je er wel

succes, en moest het niet lukken, geen schuldgevoel hoor!!

Gepost door: fotorantje | 17-05-10

Reageren op dit commentaar

een doel Het is helemaal niet verkeerd om een doel of doelen te stellen voor jezelf wat je gaat doen vandaag of morgen. Maar houd wel je hand bij de rem om jezelf niet voorbij te lopen! Alleen de wilskracht is al iets om trots op te zijn, en al lujkt er vandaag maar 1 ding, je hebt je best gedaan en geen schuldgevoel dus!!!!!!

Ik zou zeggen ' you go girl!'

Gepost door: pepermolen | 18-05-10

Reageren op dit commentaar

positieve gedachte Positief denken Christa, het helpt in heel veel gevallen,.......en dan lukken al je doelen wel!!! En morgen is er weer een nieuwe dag,....neem de dag zoals hij komt,...

Liefs,
Charlie
x

Gepost door: charlie love | 18-05-10

Reageren op dit commentaar

doelstelliing! Good morning!
Mijn eerste doelstelling is al gelukt, allee twee doelstellingen! K ben vroeg opgestaan, ontbeten afwasmachine geledigd, gebadkamerd en een vol uur gewerkt zonder stoppen! De kooi van de papegaai gekuist , beetje operuimd en een stuk muur ontdaan van zijn of haar behang! Kweet niet of een muur nu vrouwelijk of mannelijk is, maar k ga mijn arme hersentjes daar niet over breken! Tot 11 uur mag ik me nu wat onspannen op de pc en dan terug van 11 tot 12 beetje werken! En zo wil ik verder gaan tot 17h, dan komt mijne schat thuis , eten we samen en dan doe ik lekker niets meer! Eens zien of dat dit zal lukken!
IK denk dat ik deze namiddag onze keuken eens een beetje onder handen neem, de koelkast uitmesten die steeds tot in alle gaatjes volgepropt zit! OO wat droom ik van zo'n grote amerikaanse koelkast, alleen hebben we daar geen plaats voor , of we moeten ons voedselvoorraadrek weg doen uit ons washoekje! Enfin "Never stop dreaming" is mijn leuze !

Gepost door: christa | 18-05-10

Reageren op dit commentaar

Amaai, dan kun jij meer dan ik! Hopelijk draag je de gevolgen niet van je noeste arbeid!

groetjes

Gepost door: maike | 18-05-10

Reageren op dit commentaar

Goed gedaan! Nou dat klinkt als een drukke dag! en dan vanavond lekker ontspannen ( lees: jezelf lekker verwennen)
Wij gaan richting cochem, je hebt daar een super mooi park... ;)

Gepost door: pepermolen | 18-05-10

Reageren op dit commentaar

dag christa dankjewel voor uw bezoekje,lachen is gezond he,hihi,wens u een hele fijne avond,vele groetjes

Gepost door: een grote fan | 18-05-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.