28-05-10

tweestrijd

Ik zit in tweestrijd! Of ik doe mijn goesting en bel naar de rheumtoloog voor een afspraak zonder het medeweten van mijn huisdokter. Of ik ben nog maar eens naar mijn huisarts en vraag of de bloedtesten binnen zijn! Volgens mij zijn die al lang met de post binnengekomen, maar ze zijn daar zo slordig met hun paperassen dat ze er al terug in geslaagd zijn de uitslagen van Dr Lambrechts die ik voor hen had gecopieerd  terug zijn kwijtgespeeld! Hoe kunnen ze dan verieferen dat Dr Lambrechts wel aanstuurd op een schildklieronderzoek! Hallo! Zijn jullie wakker, JOEHOE t gaat hier wel over de rest van mijn leven he! 

Natuurlijk was ik zenuwachtig, eergisteren tijdens de consultatie, twee lange uren hadden we reeds doorgebracht op de meest onconfortabele stoelen die men kan indenken, op plastieken keukenstoeltjes waar ze toch al een kussentje hebben op gelegd! Ze moeten toch weten dat de  meeste van hun "klanten" mensen zijn die ergens met een kraak of een spok zitten! Het gaat hier niet om de refter van een schoolgebouw waar je maar een half uurtje of zo op die stoelen hoeft op te zitten.

Dju de dju, jammer dat ik niet snugger genoeg was om voor dokter te leren! Misschien moeten alle dokters eens eerst patient zijn , eens alle ziektes ondergaan met een futuristisch spuitje zodat ze eerst eventjes alle ziektes kunnen hebben en dan ook kunnen weten hoe ze er mee om moeten gaan.Of misschien moeten ze maar een machine uitvinden die pijn en vermoeidheid kan registreren. Ach ja, k ga de huisdokter toch nog maar eens t voordeel van de twijfel geven tot vanavond! Als ze dan nog geen uitsluitsel heeft van die bloedtesten bel ik maandagochtend eerst en vooral naar het ziekenhuis voor een afspraak met de rheumatoloog, k kan toch nog wel eens doordrijven zenne als t moet!

 

12:04 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (4) | Tags: dokters onderzoeken, bloedtesten |  Facebook

Commentaren

doorzetten Hey Christa,

Gewoon doorzetten!!

Fijn weekend, denk aan je!!

Charlie
x

Gepost door: charlie love | 28-05-10

Reageren op dit commentaar

Vwala sè! Da's gesproken!
Eén ding heb ik uit het hele fibroverhaal wel geleerd Christa en dat is dat je voor jezelf moet zorgen want niemand kan dat voor jou doen!
Knuffel!

Gepost door: Bientje | 28-05-10

Reageren op dit commentaar

Christa, gaan bij een dokter waar je vertrouwen in hebt en van wie je ondervindt dat die toch wel iets over fibro weet
mijn eerste specialist zei dat ik dat had maar wist precies niet goed hoe of wat, dus dan maar naar een ander gestapt

doen wat je gevoel je ingeeft
succes!

Gepost door: fotorantje | 28-05-10

Reageren op dit commentaar

Bedankt lieverdjes!
JUllie steun is meer dan welkom, ik voel me al niet meer zo alleen met die rare ziekte die haast niemand in mijn persoonlijke kring kan onthouden! De ene zegt dat ik er niet meer moet aan denken maar gaan sporten , dat dit wel zal helpen, de andere zegt dat ik gewoon moet gaan werken! Je zal dit fenomeen wel herkennen van mensen die je proberen te helpen, maar er niets van kennen!
liefs

Gepost door: christa | 29-05-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.