02-06-10

leve de zon!

Nu de zon terug schijnt, kom ik weer een beetje de deur uit! Snel naar de markt geweest, om verse vis en wat groenten, k wil soms een ingewikkeld gerecht uitproberen dat ik zopas in mijn hoofd heb uitgevonden! K wil lasagna maken met kip en zure room, maar vraag me niet hoe ik het zal doen, t zal afhangen van de inspiratie van t moment en waar mijn ogen zullen op vallen in het kruidenrek.

ONze meubels zijn de deur uit en zo heb ik snel een beetje "gekujist", amai, dat was echt lang geleden dat ik nog een werk heb gedaan die zo'n inspanning vroeg! Alles staat nu ongeveer schilderklaar! Alleen is het behang nog niet af, achter het tv-toestel. Ik wil nog een manier vinden om de fauteuils wat te kuisen, maar k ben enigzins ook wel bang om het te verknallen en k wil geen zetels vol met ringen!

Ik probeer hard om op mijn ademhaling te letten, om zo lang mogelijk uit te ademen, en dat vind ik knap lastig! K had voor vandaag een plan opgemaakt maar ik moet het noodgedwongen wijzigen, want morgen ga ik op stap met ons Canadeesje dat anders helemaal alleen in Gent moet blijven omdat Amaury naar zijn muizenkot waar hij de kost verdiend. T zal dus weer een dagje engels brabbelen worden en voor de woorden die ik in het engels niet vind, in t frans, want ons Canadeesje is tweetalig en we leren haar wat schunnige vlaamse woordjes die uit haar mond heel erg grappig klinken!

IK hoop dat ik vandaag weer niet te veel hooi op mijn vork neem! Het is zo moeilijk om "niet lui" te zijn en ook niet " te ijverig" Soms weet ik niet wat mijn lichaam nu het liefste wil, waar ik mijn lijf het meest plezier mee doe! Ik moet hier beetje met de keer terug aan de slag kunnen zonder s anderdaags daar voor afgestraft te worden! Ben ik te streng voor mezelf of ben ik te toegeeflijk??? Soms weet ik het echt niet . Meestal weet ik het pas s anderdaags als ik me weer mottig voel en de vermoeidheid me in zijn greep houdt en niet meer loslaat vooraleer ik plooi, ach ja, k heb nog veel te leren zeker!

 

13:00 Gepost door fibromindy in Actualiteit | Permalink | Commentaren (2) | Tags: vermoeidheid, gewoon een dag |  Facebook

Commentaren

een regelmaat vinden tussen rusten en iets doen dat is onze opdracht
maar k vind het ook geen gemakkelijke opdracht
grote veranderingen bij jullie, dat zalndaar allemaal blinken van nieuwigheid

Gepost door: fotorantje | 03-06-10

Reageren op dit commentaar

Veel succes met alles !
Ingewikkelde gerechten uitproberen....totaaaaal niet aan mij besteed !:)

Gepost door: Christel | 04-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.