04-06-10

Hoe zal het morgen zijn?

Hoe zal het morgen zijn?? Het lijkt wel een gewoonte te worden om mijn blogtest te beginnen met de titel die ik geeft! Ach ja is gewoon makkelijk ! Moet ik net dat ietsiepietspie minder mijn hersenen pijnigen! En gezien het beetje hersens ik maar over beschik, moet ik er best zuinig op zijn! 


Tja, morgen , hoe zal het morgen zijn?? Vandaag eigenlijk erg bezig geweest! Alle zetels van ons salon gekuist met een tapijtreinigend produkt, bij gebrek aan salonreinigend produkt! Wat een intensief werk! Een werk waarbij ik alle pijnlijke spieren nog maar ens voel! En waar ik bewust mijn adem zit te tellen en te regelen op de meest belachelijke manier voor toeschouwers! EEn , twee inademen ,één twee drie vier bij het uitademen, omdat ik ergens las dat dit helpt tegen hyperventilatie! IK wil op zijn minst deze week tegen de dokter kunnen vertellen, dat ik niet alleen over allerhande "ziektes" zit te lezen maar ook nuttige dingen van het internet haal! IK was die zetels hier aan t kuisen als iemand die prenatale oefeningen aan het doen is om te leren puffen, enfin, k heb er wel het buikje voor, zou er nog mee kunnen doorgaan , als zwangere ware het niet dat menig mens zijn wenkbrouwen wel zou fronsen omdat ik om die leeftijd toch best niet meer zwanger raak!


In een vlaag van overmoed heb ik alle kussens en slaapgerief uit de zetels verwijderd! Vastbesloten omhier niet meer te slapen, ach ik zie wel, mijn bed is nooit veraf in geval van nood!


Al onze kussentjes van de slopen gehaald en weggestopt, want k heb nieuwe kussens gekocht! Maar ik vertik het om ze te gebruiken voor alles hier een jasje krijgt! K ben toch in mijn nopjes met onze werken in spe, de meubeltjes zullen terug keren in een nieuw kleedje en ik ben vastbesloten om niet veel rommel terug te zetten. HOe ouder ik wordt hoe minder belang ik hecht aan allerhande prullaria! Zelfs mijn dodovogeltjes moet ik niet meer zo nodig uitstallen, ik weet dat ik ze heb en dat is genoeg! Mijn grote Mauritiusdroom is bevredigd en eerlijk gezegd, ik heb nog geen nieuwe droom! OKee ja, ik wil nog veel landen zien, maar alle landen die ik in mijn top tien heb staan, wil ik even graag aandoen, zonder d,at daar een grote uitschieter is! Maar Mauritius, dat was iets speciaals!  Ach ja als ik hier over Mauritius begin, ben ik nog lang bezig en nu die droom is gedroomd is er toch een beetje een leegte omdat er geen nieuwe droom is! Wat zitten mensen toch raar in elkaar he!Nu, ikheb het altijd gezegd, dat het verlangen vaak mooier is dan de werkelijkheid! Dat is ook vaak zo, dan is er geen sleur, en is de betovering nog niet verbroken!


Nooit zal ik nog de betovering voelen als bijvoorbeeld de eerste keer naar Disneyland, toen ik die torentjes zag van het roze kasteel en ik even naar adem moest happen omdat het een jeugddroom was die tot leven kwam!


Hoe ik als kind zo graag naar Disneyland wou zonder ooit te bedenken dat Disneyland zo dicht bij ons ging komen, naar Parijs! Ach ja, t was leuk te dromen en k blijf ook dromen! Want "never stop dreaming " is ook mijn persoonlijke leuze die ik aan mijn armbandje draag! Dat armbandje , dat is een ander verhaal..........

22:29 Gepost door fibromindy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: reizen, dromen, maurtius |  Facebook

Commentaren

oeps , per ongeluk twee keer dezelfde tekst gepost, k moest pc heropstarten vandaar, ach ja, k zal morgen eens zoeken hoe ik 1 exemplaar weg kan toveren!

Gepost door: christa | 04-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.