06-06-10

zagewijf

IK wil er hier echt wel niet "de klaagmuur " van gaan maken! Maar soms is het moeilijk om "grappig" te vertellen dat je weer eens doodop bent, een fluit waard! Steken links en rechts ! Heb net een klaaglijstje gemaakt voor de huisdokter morgen! NIet zo zeer omdat ik een zagewijf ben, maar omdat ik me altijd laat imponeren en de helft vergeet te vragen en te zeggen omdat ik te veel energie moet steken om te verkondigen dat ik "geen stress " heb, en niet depressief ben! Soms barst ik in tranen uit van onmacht en onbegrip en dan zie ik er idd heel depressief uit!

Mijn lijstje is lang en er staan dingen op waar ik me heel erg voor schaam, dingen die lachwekkend zijn als ik het vertel maar oo zo genant! Dus snel over naar volgend onderwerp! IK zie wel of ik dat delicate onderwerp morgen uit mijn lijstje voorlees!

 

Ach ja, ik ga nog een beetje lezen en rusten, ben zelfs te moe om te bloggen vandaag! Gelukkig heb ik geen verplichtingen vandaag, manlief heeft de strjk al gedaan, wat kan ik me nog meer wensen!

 

Ondertussen avond en mijn boek uitgelezen wat me nog kwetsbaarder maakt! Een eerlijk boek over een man en zijn vrouw die borstkanker heeft! Over wat er in de man omgaat bij hun kanker! Het doet me automatisch denken over mijn eigen situatie, geen kanker maar stomme fibro. Kunnen we dat nu samen "Onze stomme fibro noemen" K denk dat het in de eerste plaats "mijn stomme fibro" zal blijven en iedereen rond mij verder zal leven zoals ze altijd geleefd hebben en niet doorhebben dat de situatie nu drastisch verandert is en misschien niets nog zal worden zoals het vroeger was , of toch, k weet niet, k zal het allemaal nog moeten afwachten hoe het zal lopen! Misschien is dit besef misschien de reden dat ik me nu een beetje pissed off voel, en anderzijds, wil ik iedereen rond me toch gelukkig zien en niemand schade berokkenen omdat ik schade heb opgelopen! Heel het gezin moet niet gestraft worden nietwaar, ach ja, morgen is er terug een nieuwe dag

 

16:24 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (3) | Tags: manlief, strijken |  Facebook

Commentaren

Heel normaal dat je het moet opschrijven hoor! Door vermoeidheid word je vergeetachtig. Het lijkt ook alsof alles op je af komt en dan weet je niet goed hoe je het allemaal op klaart.
Groetjes Criessebie, stel het wel.

Gepost door: emmy | 06-06-10

Reageren op dit commentaar

Heel normaal en heel verstandig! Ik doe dat altijd, anders vergeet ik het één met het ander!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 06-06-10

Reageren op dit commentaar

dat lijstje is inderdaad heel goed, doe ik nu ook nadat ik ondervond dat ik toch alles vergeet te zeggen,en dan altijd het belangrijkste vergeet zelfs

en inderdaad zo'n lijstje lijkt dan 'belachelijk' of 'zagerig' maar het is wel datgene die ons leven beïnvloed

en het is niet klagen chrissebie maar je ervaringen neerpennen dat je doet

knuff

Gepost door: fotorantje | 06-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.