15-06-10

zonder titel

Hoe kan ik nu een titel maken als ik eigenlijk nog niet weet wat ik ga schrijven! Schrijven is iets raar! Soms zit mijn hoofd vol met mooie woorden, leuke zinspelingen, maar vandaag zit er precies niet veel in!

Wat anders wel dik en rond en vol aanvoelt is mijn buik! HOewel het 23 jaar geleden is dat ik  zwanger was, heb ik hetzelfde gevoel als toen indertijd, mijn babys zich onder mijn maag nestelden en mijn maag tot in mijn keel duwde! Ao voel ik me nu! Misschien net goed, dan weet ik dat het vijf voor twaalf is en ik nu dringend iets aan mijn eetgedrag moet doen vooraleer ik hier als een pudding lig te zwalpen in de zetel!

Ik weet ook niet goed hoe ver ik kan gaan met "werken " thuis, ik beperk me tot een paar uurtjes per dag, weet niet of dit genoeg, te weinig of teveel is! Eigenlijk weet mijn huisdokter ook niets, maar ik wil ook gaan praten over mijn toekomst . Ik wil ergens ook een besluit nemen zodat mijn baas iemand anders kan aannemen in mijn plaats, maar ik moet ook zorgen dat ik mijn eigen ruiten niet ingooi en zelf op straat kom te staan zonder inkomen. Anderzijds moet ik eerlijk blijven bij mezelf en weet ik dat ik met mister F aan mijn zijde niet bepaald in een droomjob zit!

OKee, ik heb vast werk, en ik heb daar mee met leren leven hoewel ik wel wat meer in mijn mars heb dan wc-potten kuisen en eten opscheppen! Maar ik mag ook niet over het hoofd zien dan ik binnen een jaartje de kaap van 50 heb bereikt en ik het dan behoorlijk moeilijk zal krijgen op de arbeidsmarkt!

Ach, ja, morgen zien we dan wel weer!

18:26 Gepost door fibromindy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: fibro, dieet |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.