17-06-10

derde keer goeie keer zeker

Mijn tekst is voor de verandering nog eens weggesprongen! Grrrrrrrrr nu ben ik al mijn inspiratie kwijt! Ach ja, effe opnieuw proberen!

Fibromindy voelt zich uitzonderlijk goed! IK voel me vandaag eindelijk na maanden eens gewoon mezelf! IK kan er weer eens invliegen zonder aan mezelf te moeten sleuren en trekken! Zonder mezelf te verplichten om een uur aan een stuk te werken! Waaw, ik ben er al doorgevlogen zoals nen tornado, van de monsieur propre reclame! 

Keuken ziet er eindelijk weer fris en gezellig uit en de vloer  blinkt gelijk nen spiegel, alleen nen slechte spiegel dan toch wel! Maar ik ben  na de dweilbeurt de vloer te lijf gegaan met een speciaal produkt om de vloer te doen glanzen! NU moet het drogen en verharden en mag ik er drie uur niet op lopen! Dat zorgt ervoor dat ik nu een schitterend alibi heb om een beetje te computeren en te relaxeren! 

Ik heb me omringd met mijn benodigdheden voor die paar uur, twee stukken fruit, waar ik al doorheen ben , een rijstwafel en de rest van mijn waterfles!

Ja dat dieetje doet me goed! Ik weet niet of ik daardoor zo'n energie heb omdat mijn lever eens gezuiverd is van alle lekker dinges maar ongezonde dinges des levens zoals lekkere roomsausjes, chocolade, kaas, en chips voor de tv! Nu maak ik fruitnagerechtjes zonder suiker en zorg er altijd voor dat ze mooi gepresenteerd worden, dat is ook al iets, dan kunnen we er al van genieten met er eens naar te kijken! 

Of komt mijn energie door mijn voedingssupplement dat ik nu terug inneem?? Ik ben er een tijdje mee gestopt toen ik onlangs heel erge spasmen had en ik dacht dat die capsules de oorzaak waren, ik pas daar ook wel een beetje mee op , want ik voel me er zo door opgepept dat ik effe dacht, "het zal toch geen drugs zijn"??

IN nederland is het niet meer vrij te krijgen , wel onder de toonbank, dat heb ik aan de lijve ondervonden maar sinds het niet meer vrij te krijgen is , is de prijs fors gestegen. Online is het wel nog verkrijgbaar , maar ik heb het via mijn apotheek besteld en betaalde daar ook 25 euro voor een potje met 50 capsules, ach ja ik hou het wel allemaal in de gaten!

NU k hier zo fris en monter zit ben ik alweer euforisch en ervan overtuigd dat ik op 1 juli zal kunnen gaan werken en voor het eerst heb ik er ook wel zin in! Gewoon omdat ik me goed voel zeker???? Maar k ga niet al te snel victorie kraaien want als ik volgende week terug in zak en as zit, zal de ontgoocheling dan weer terug hard aan komen!

Bon, firbormindy zal ondertussen naar de bovenverdieping vliegen en de bedden van de kids opmaken die er morgen terug zijn voor een week, gedaan met de rust in huis, maar ach, ik kan er nu terug weer tegen!

14:10 Gepost door fibromindy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: dlpa, fibromindy, wekren |  Facebook

Commentaren

Wat neem je dan wel dat onder de toonbank verkocht wordt? En waarvoor is het goed?
Liefs,

Gepost door: Bientje | 20-06-10

Reageren op dit commentaar

dlpa Het voedselsupplement heet dlpa en het hoofdbestanddeel is phenilalanine. Als je dlpa intypt in google vind je het wel!
al mijn linken zijn weg, sinds mijn pc geformatteerd zijn en ik met vista opgescheept zit!

Gepost door: christa | 20-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.