22-06-10

fibromindy in the city!

Ik kom net terug van een stadswandeling! Wat zeg ik, een straatwandeling! En dan heb ik het niet over een straat zoals de Meir in Antwerpen of de NIeuwstraat in Brussel! Neen straat met een zeeman, een blokker, kruidvat en nog een paar van die winkels en een paar boetieks!

Ik moest mijn stiefje afzetten op haar werk en met de zon op gezicht, dacht ik, ik ga eens lekker genieten van de zon en een beetje windowshoppen! Maar mijn geest wil rapper lopen dan mijn lichaam wil! Wat vroeger een ontspanning was, eens lekker door de Kortrijkstraat crossen is nu een zware inspanning!

Ik merk dat de chauffeurs ongeduldig zijn als ik het zebrapad oversteek, terwijl ik vroeger de straat overhuppelde en vriendelijk mijn hand op stak naar de chauffeurs!

Nu durf ik hen niet recht in de ogen kijken, uit angst dat ik hen de wenkbrouwen zal zien fronsen of een diepe zucht waarnemen!

IK moet nog wennen aan de andere ik en dat lukt blijkbaar niet van de ene op de andere dag! Maar het zal me wel lukken, ik weet dat! IK heb al zoveel obstakels overwonnen dat dit er ook nog zal bijkunnen zeker!

IK dacht na mijn echtscheiding van mijn alcoholverslaafde man dat daarmee al mijn problemen van de baan zouden zijn! Wel dat was een grote misrekening! Want sinds de scheiding had ik al veel goeie dagen, maar kreeg ik nog twee zware klappen te verduren!

Verleden jaar , dat gedoe met de Rsz, die een gans jaar boven mijn hoofd heeft gehangen, en nu die stomme fibro!

En ja, het is idd allemaal beter als je het kan relativeren en het vreemde ding in je lichaam een plaats geven! IK zal het wel overleven hoor, ik ben al aan het terugkrabbelen, maar k heb zo nog mijn dagen!

Morgen ga ik eens iets anders schrijven, want ik geef dat meneerke F echt wel teveel aandacht, en dat verdient hij niet! Voila si, Chrissebie heeft gesproken!

17:33 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (0) | Tags: fibro, winkele |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.