28-06-10

back from the ardenner battlefields!

Heel de dag in mijn hoekje gekropen !Wel een poging gedaan om me in mijn bikine van vorig jaar te murwen om tot de vaststelling te komen, dat het geen zicht is, met die dikke buik van mij! Mijn maag doet precies zijn werk niet goed, ik heb ook geen honger, wat niet wegneemt dat ik het stuk chocolade heb opgegeten dat hier zo vlak bij mijn neus lag te smeken om opgegeten te worden alvoor het helemaal gesmolten was door de zonnewarmte!

Hoe minder ik eet, hoe zwaarder ik weeg! T is alsof alles binnen opgepot wordt en ik een gigantische voorraad aan het aanleggen ben voor later! Nee blij ben ik daar niet mee, mja de dokter zal me zien komen als ik om een maagonderzoek zal vragen! En eigenlijk zie ik het ook niet zitten om zo een catheter in mijn maag te laten proppen.

Om op die bikini terug te komen, k heb het welgeteld een kwartier uitgehouden in de zon en k heb dan een middaguiltje gevangen in mijn hoekje. Ik werd prompt uit mijn dromen gejaagd toen ik dacht dat ik moest braken! Stomme oprispingen, ik begin meer en meer symptomen te krijgen van mensen die "oud" zijn! Op bezoek in het ouwmanhuis hoor je die oudekes hun vertellementje doen over hun slaappillen, hun stoelgang of zure oprispingen! En neen, k voel me nog niet geroepen om me bij hen te vervoegen!

De ardennen heb ik overleefd maar k moest perse dat monument op met die zestig trappen omdat zoonlief beweerde dat het daar zo mooi was! uitgeput kwam ik boven na mijn calvarietocht waar ik als een slak mezelf naar boven dwong!

OOk in het kasteel van Bouillon heb ik menige plaatsen niet aangedaan om mijn eigen te sparen!

K heb me wel als vrijwilliger aangeboden bij de show van de roofvogels, was beetje een durven of niet spelletje met zoon en manlief! Ja dat kon ik nog, daar voor het publiek gaan staan met de grote handschoe aan een ijzeren oude kookpot op mijn hoofd, jaja dat kon ik dus wel nog, proficiat voor mezef die mijn eigen verdedigde door te zeggen dat je alles in het leven toch éne keer moet meemaken.

Bij deze heb ik letterlijk een vogel op mijn kop laten zitten , gelukkig moest hij niet zo nodig een wit-grijsachtig prutje leggen want dat zou ik helemaal niet zo grappig gevonden hebben.

ONs canadeesje was in de wolken met de bewijzen op foto van mama-ama and the big bird!

Tijdens dit weekend heb ik Wim menigmaal zien kijken hoe ik me voortbewoog , me langs de trapleuningen naar boven sleepte . Misschien was het hem nog niet eerder opgevallen hoe mijn toestand eigenlijk achteruit is gegaan! Natuurlijk vreet dat ook aan mijn vrouw-zijn! Vroeger kon hij fier op mijn zijn. Ik weet wel liefde in goede en slechte dagen, maar k vind het ook erg voor hem omdat ik weet dat ik hem ook dingen ontneem door die spelbreker!

We hebben in elk geval veel terrasjes aangedaan, we hadden er het warmste weekend van het jaar uitgekozen;

Het ardens feest eindigde een beetje in mineur toen één of anderz zondagsrijder tegen onze wagen reed en wegvluchtte! Gelukkig was ik zo snugger om onmiddelijk naar zijn nummerplaat te kijken en vlug een balpen te zoeken om die te noteren. Hopelijks krijgen ze hem te pakken en kan de schade hersteld worden, want Wim heeft zijn auto pas vier maand en wil hem het liefst in deftige staat houden. Ik weet ook hoe het voelt als je het net tegenkomt als je ergens naartoe rijdt om iemand plezier te doen en dan dit voorhebt. HOpelijks wordt het allemaal snel opgelost!

 

16:14 Gepost door fibromindy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: ardennen, vluchtmisdrijf |  Facebook

Commentaren

Veranderingen in het lichaam Hoi Christa,

Tja, bij fibro verandert ook je bewegingspatroon he.

Ik merk dat ook aan mijn lichaam hoor: van intensieve sporter naar slenterend oudje bij veel tijden.

Dus hier en daar ben ik ook wat "ronder" geworden.

Maar of dat nu aan die ene chocoladereep zou liggen?
Bij mij eerder aan de activiteit die sterk achteruit ging.

En als ik lees dat jij vroeger poetste als job, ... ja, een + een is twee hè.

Zo lang je geen tonnen meesleept... heeft je man alleen wat meer om van te houden.
;-)

Groetjes

Gepost door: Angel R. | 29-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.