18-07-10

De morgenstond heeft kapotte mixers in de mond!

Fibromindy is er juist in geslaagd de mixer naar de eeuwige jachtvelden te sturen! Allé bij nader inzien stelt mijn handige harry me gerust dat hij er toch een nieuw snoer zal kunnen aanzetten! Oef is al de helft van het zeer!

Ik denk nog steeds dat ik drie werken tegelijk kan doen! Mayonnaise maken terwijl de patatjes opstaan, maar dan terug vergeten dat de patatjes opstaan en er maar lustig op los mixen tot ik opgschrikt word door een doffe plop, me instinctief omdraai en blauwe vlammetjes uit het snoer zie knetteren! Ik besluit in een honderdste van een seconde het snoer er maar uit te trekken met het risico dat ik een snok krijg maar bedenk bij mezelf dat het snokske indien het er effectief komt maar een tiende van een seconde zal duren!

Gelukkig blijft het snokske me bespaart! Ik besef dat ik de keuken anders zal moeten indelen, het werkblad zoveel mogelijk bloot moet laten zodat ik meer ruimte heb om met mayonnaise , slagroom, cakedeeg en zomeer in de weer te zijn!

De kasten moeten dringend uitgemest worden zodat er meer ruimte is om keukenrobot en dergelijke meer op te bergen zodat die vaste stek als werkruimte kan ingepalmd worden. Ik zit hier maar rond te wriemelen tussen al die apparaten door, twee koffiemachines, een microgolf, keukenrobot .

Morgen zal ik me daar eens mee bezig houden si! Als je onhandiger bent geworden moet je de muizen met een muizetraap vangen, zegt de kat die een poot kwijt is! Haha net nieuwe vlaamse spreuk uitgevonden si, zou Vandaele het zijn grote anekdote-boek schrijven, ach ik denk het niet.

Soit,  fibromindy zal het wel bijhouden voor haar grote truukenboek!

 

11:44 Gepost door fibromindy in gekke kronkels, stomme fibro, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

normaal kunnen vrouwen multitasken hé
maar in dat opzicht ben ik man geworden, hihi

jou vlaamse spreuk is er eentje om in te kaderen en in je keuken te hangen

jij zou volledig passen in ons forumtetterhoekje, eentje die er beetje de swung in houdt
om samen met ons andere positieven de zwaarmoediger mensen wat op te krikken
maar ook steun te krijgen als je het zelf wat moeilijker hebt

Gepost door: fotorantje | 19-07-10

Reageren op dit commentaar

dag Christa
Wel nog heelwat van plan lees ik. En 'k vind het echt fijn voor je dat je zo'n lieve man hebt, die altijd klaar staat voor je. Soigneer hem maar goed, want 't is er ene uit de duizend!
Liefs,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 19-07-10

Reageren op dit commentaar

Hihihi Christa toch!
Leuke spreuk heb je uitgevonden!
Zet die hier maar in je zijkolommetje! Is toepasselijk voor ons!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 21-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.