21-07-10

Fibromindy wil reizen!!!

Ja fibromindy wil reizen, de wereld zien, de wereld ruiken en proeven! Door de oerwouden van Venezuela en op een kano de Orinoco afvaren, of doen ze dat niet op de Orinoco, ach kweet het niet welke rivier ik eigenlijk voor ogen heb! Ik zie lianen en een dichtbebouwd woud, oerwoud dus, ik hoor de aras krijsen in de verte en zie er af en toe een voor mijn neus fladderen en op een kano reizen we met een gids naar verscholen indianendorpjes, zoals we ons van films herinneren! Naakte kinderen die baden in een baaitje vlak bij hun dorp en hopen dat de toeristen iets voor ze mee brengt!

Fibromindy vraagt zich alleen af , of ze nog uit die kano zou geraken, in elk geval zou ik daarbij hulp nodig hebben!En wat mijn algemene conditie??? Zou ik niet na een paar dagen zo erg geradbraakt zijn dat ik smeek om terug naar huis te mogen! Zouden mijn darmen wel het vreemde voedsel aanvaarden nu ik zo vaak geplaagd word met beurtelings hevige diarree en anderzijds een hardnekkige verstopping! Misschien kan ik met mijn opgeblazen buik wel reclame gaan maken voor die o zo gezonde yoghurt met bifidus om mijn opgeblazen gevoel weg te nemen! Neen, ik denk niet dat een paar van die bifidussen me zouden helpen! Maar ze zouden van mijn buik dan wel weer de perfecte foto "voor " kunnen nemen! Voor de sessie na de bifidus kunnen ze uiteraard gaan fotoshoppen, kinderspel tegenwoordig!

Mijn reisdillemma laat me vandaag niet los! Of ik moet nu de reizen maar doen die ik eigenlijk voor ogen had als ik al een mooi spaarboekje had! Of ik moet nu gewoon de reizen doen en het risico niet lopen ze misschien nooit meer te kunnen gaan doen!

haha, ik ben helemaal te voorbarig geweest met mijn ideeën over cruisen! Misschien zal ik ooit nog genoodzaakt zijn als ik de wereld wil zijn om op zo'n immens cruiseschip te vertoeven waar de service zo goed is dat je persoonlijke steward met je door het zand rijdt in een daarvoor speciale rolstoel met immense banden! Jaja zo'n knappe gebruinde bink in keurig wit pak met dito pet, donkere zonnebril, zwoele stem en een onweerstaanbaar parfum! Alleen zal ik het dan jandorie nogal jammer vinden dat die mooie bink "achter die appollo zestien-achtige rolstoel loopt, want dan zie ik hem uiteraard niet hé, tenzij er op mijn appollo-ding een grote achteruitkijkspiegel staat!

De grote hamvraag ( waarom heten ze dat eigenlijk hamvraag, en geen hespvraag of salami-vraag? ) Ja de grote hamvraag is , zal ik het dan kunnen veroorloven?? Want als ik niet meer kan werken, zal ik ook niet meer kunnen sparen! En ik denk niet dat de mutualiteit zal tussen komen bij mijn aanvraag voor mijn appollo met stoere bink!

Ik pijnig mijn enige verdroogde hersje als ik hier thuis niets zou kunnen doen waar ik een centje mee kan bijverdienen! IK denk dat fibromindy niet meer in staat zal zijn om te gaan schoonmaken in een veertig-uren week! IK slaag er nog niet in thuis een paar uur na elkaar te werken, maar bon, ik val alweer in herhaling, ben mijn eigen gezaag daaromtrent een beetje beu! Wil hier zeker geen zagerig altijd-mezelf-beklagende blogje van maken!

Moest in in de glazen bol kunnen kijken en weten of er ooit nog centjes uit de hemel zal komen gedwarreld waarmee ik dan de wereld kan gaan verkennen, maar die bol is nog een grotere utopie dan het dromen van de reizen op zich!

Ach ja, ik zat daarnet nog in Costa Rica onder de waterval van een dampende warm-waterbron! Ik moet dit kuuroord toch echt eens voorstellen aan de adviserend geneesheer! Wie weet, wie weet! Keep on dreaming!

strandrolstoel.jpg

 

 

 

18:34 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

oh maar met zo'n voertuig moet dat lukken hé, over berg en dal, door zand en water :-))
zeker niet stoppen van dromen, wie weet zijn we er binnen vijf jaar vanaf en dan zal je ons nogal zien gaan, vliegen, varen
dan beklimmen we samen de mont ventoux met de fiets, hihi

Gepost door: fotorantje | 21-07-10

Reageren op dit commentaar

Dat fietsen is een heel leuk voorstel An, dan nemen we een tandem en mag jij voorop, haha!

Gepost door: christa | 21-07-10

Reageren op dit commentaar

Lieve Christa,
Je houdt blijkbaar wel van exotische bestemmingen... Heerlijk om over te dromen!
Ik hoop echt voor jou dat je die dromen ooit waar kunt maken, en beter vroeger dan later!
Liefs,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 22-07-10

Reageren op dit commentaar

Als je denkt dat je zo'n reis nog aan kunt dan is het zeker de moeite!
Ik weet niet of mijn reactie zal lukken want ik las dat het momenteel niet ging?
Na veranderingen duurt het wel een paar weken eer alles weer goed werkt.
We hadden al eens veranderingen en toen was dat net zo.
Vriendelijke groeten Christa.

Gepost door: emmy | 22-07-10

Reageren op dit commentaar

Als je denkt dat je zo'n reis nog aan kunt dan is het zeker de moeite!
Ik weet niet of mijn reactie zal lukken want ik las dat het momenteel niet ging?
Na veranderingen duurt het wel een paar weken eer alles weer goed werkt.
We hadden al eens veranderingen en toen was dat net zo.
Vriendelijke groeten Christa.

Gepost door: emmy | 22-07-10

Reageren op dit commentaar

Het staat er nu natuurlijk twee keer op. Als je denkt dat het niet gaat dan gewoon de pagina actualiseren en dan zie je het wel.

Gepost door: emmy | 22-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.