26-07-10

Alle eendjes zwemmen in het water.......en op de kermis!

 

Gisteren ( kan ook eergisteren zijn ) zag ik een leuk berichtje op facebook van één van mijn fibromaatjes die ik sinds kort leerde kennen!

Stond geschreven, "wil oo zo graag nog eens eendjes vissen op de kermis!"Ik was er natuurlijk als de kippen bij , of als de eendjes bij om hierop te reageren! Ten eerste omdat ik vond dat dit nu iets eenvoudigs was om je grenzen te verleggen, eens iets doen waar de mensen raar van opkijken. Ten tweede om ook eens de tijd te hebben om wat te kletsen over die fibro, tips te horen en nuttige dingen delen!

Maar ook gewoon omdat het me een heel fijne vrouw leek om eens mee op te trekken en ik eigenlijk ook nood heb aan mensen om me heen waar ik mezelf kan bij zijn en waar ik over mijn anders zijn kan praten.

Dus ik ben om 15h40 in mijn wagen gesprongen, enfin, gestapt, dat springen ,dat was vroeger. Mijn gps-je zorgde ervoor dat ik netjes ter plekke raakte, wat is dit een goeie uitvinding geweest! Ik ben mijne schat nog altijd dankbaar dat hij me dit verleden jaar met mijn verjaardag cadeau heeft gedaan! Allee daar gingen we dan, op naar de kermis!

Het eerste eendjesvis-kraam stond opgesteld recht voor een terras en we besloten toch ietske verder te kijken aan een volgend kraam, hum hum, kwestie van toch niet al te veel bekijks te hebben! Enfin, toch eerst nog een bakje koffie moed ingedronken tot we uiteindelijk tot "de daad " zijn overgegaan! we kozen een plekje uit waar we de "andere kinderen" niet hinderden, want wij waren immers de grootste kindertjes aan dit kraam! gelukkig werden we toegelaten en was dit niet een -10 jaar-kraam.

Mijn maatje was druk in de weer met haar fototoestel, maar de eendjes zwommen zo snel he, dju de dju als ze maar goed op de foto's komen te staan!

Ik wilde het mezelf niet al te gemakkelijk maken en koos telkens een kleurtje dat ik wilde vangen! De paarse spartelden het hards tegen, misschien hebben ze wel de vechtlust van de voetbalspelers van Anderlecht! Maar de mooiste waren de knalrode, tja rood is nu eenmaal mijn favoriete kleur he!

Het was ons helemaal niet om de punten te doen, en ik verbaasde me over de snelheid waarmee die dame de punten telde, ik denk dat ik er een rekenmachientje bij zou moeten halen! We mochten onze prijs kiezen en eerst wou ik ook voor de bellenblaas gaan, maar toen lachte het mooie witte eendjes die verkleurde , me aan en ik koos voor dit kwaakje! Het zou me altijd aan deze dag herinneren!

Na onze intense inspanning van deze wonderbaarlijke visvangst zijn we nog iets gaan drinken op een terraske en ik had precies zoveel te vertellen! Dan ben ik nogal geneigd om door te drammen, ik wil dan heel mijn leven in een notedop vertellen en ik vergeet dat dit eigenlijk niet kan in een paar uur.

Na ons aperitiefke heb ik mijn vissersmaatje terug thuis afgeleverd en ben ik met mijn buit huiswaarts getrokken. Zo zie je maar, wie niet sterk is moet een beetje gek zijn hé, dan blijft het allemaal een beetje leefbaar!

 

 

21:07 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

de zwemmende eendjes zijn bewogen hihi, maar de gevangen eendjes staan er mooi op

bedankt fibromindy voor de zotte namiddag!!!

Gepost door: fotorantje | 26-07-10

Reageren op dit commentaar

nieuwe poging om te reageren

de eendjes kan je al zien bij mij
ze gingen razendsnel voorbij net als de tijd

bedankt voor de zotte namiddag Chrissebie!

Gepost door: fotorantje | 26-07-10

Reageren op dit commentaar

hallo Christa,
Zo eens lekker zot doen, dat moet plezant zijn!
Leuk voor je dat je er een maatje bij hebt. Hoe meer maatjes hoe meer vreugd...
Liefs,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 26-07-10

Reageren op dit commentaar

Jij durft! :p

groetjes

Gepost door: maike | 27-07-10

Reageren op dit commentaar

Ik volgde het al op FB en eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat het plan echt tot uitvoering zou komen. Grandioos vind ik het !
'k Heb je eendje gezien bij An, een knappe buit !
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 27-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.