29-07-10

Genoten van een pijnvrij-uurtje

Gistermorgen, de ochtend was nog piepjong toen ik ontwaakte en me met de nodige ochtendstijfheid zo snel  mogelijk naar beneden haastte voor de eerste plas.

Ik realiseerde al zittend op de befaamde maar onmisbare wc-pot dat ik "geen pijn" had, "nergens". Ik moest spontaan lachen en hoewel het me niet zou lukken wou ik toch een vreugdesprongetje maken. Ik besloot niet meer te gaan slapen, maar intens te genieten van dit gevoel , pijn-vrij, ongelooflijk toch!

Of course besefte ik ook dat dit gevoel niet lang zou blijven en heb me in de zetel gevleid , de ogen gesloten en genoten van het heerlijke gevoel , een gevoel dat de meeste mensen hebben, maar de fibro's niet!

Fibro's hebben geen dag zonder pijn, maar bon, ik lag daar maar te liggen en te genieten van een ontspannen lijf zonder electrische schokken, tegenspartelingen en nog een hele resem andere symptomen.

Vroeger zou ik dat nooit gekund hebben, liggen niets doen, ik zou mezelf eigenlijk een beetje gek verklaard hebben, maar bon, vroeger was vroeger en nu is nu en ik moet nu verder met het nu!

Na een half uurtje puur genot van het "niets voelen", nam ik mijn boek en begon wat te lezen in een meeslepend rauw verhaal.

IK zat zo in mijn verhaal dat ik de eerste pijn niet voelde aankomen, onbewust zat ik al terug te wisselen van arm. En ineens begon het me te dagen dat de pijn langzaam maar zeker door mijn lichaam kroop en me de rest van de dag vergezelde, tja, ik had het toch weer efkes goed gehad! Thanks pijn dat je met uurtje gegund hebt!

 

08:09 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (5) | Tags: pin, fibromyalgie |  Facebook

Commentaren

Zalig toch hé! En da's heel goed van jou dat je daar nu zo intens van hebt genoten door NIKS te doen!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 29-07-10

Reageren op dit commentaar

Hey Chrisje,
Ik kan me dus niet voorstellen wat je meemaakt, maar ben wel blij te zien dat je zo positief blijft en van het goede ten volle geniet.
Ik wens jou vandaag ook een pijnloos moment.
Liefs,
Muisje

Gepost door: Muisje | 29-07-10

Reageren op dit commentaar

Ik heb hier een wens-fee, en ik heb haar in haar oor gefluisterd dat je meer van die momenten mag beleven xXx

Gepost door: Mamapippa | 29-07-10

Reageren op dit commentaar

hallo christa,
Niet meteen een superdag, maar dan toch al een superuurtje, dat is alvast al een goed begin! Ik wens jou dat je dat heel vaak nog mag meemaken!
Liefs,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 29-07-10

Reageren op dit commentaar

Dag Christa,

Fijn dat je zo intens genoten hebt van je pijnvrije momenten. Ik meen begrepen te hebben dat ze eerder zeldzaam zijn en dus moet je ze zeker koesteren!

Groetjes,

Sharp Ben

Gepost door: Sharp Ben | 30-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.