13-08-10

Kama sutra 2

Neen , dit postje gaat niet over kama sutra zoals de titel lijkt! Het is maar schijn ! Ik heb net eens voor de fun mijn statistieken zitten bekijken en wat zag mijn opmerkzaam oog, dat ik met mijn vorige titel hoge stoppen scheerde! Grappig! Wat een titel doen kan, misschien kwamen er mensen op terecht die kama sutra gegoogeld hebben, ach wat, niets mis mee!

Eigenlijk weinig nieuws onder de regenachtige Belgische hemel!  Buiten wat huishoudelijk werk en een bezoek aan de apotheek om nog een stapel nieuwe medicamenten! Hoera, hoera, mijn doos wordt alsmaar groter! Ach ja, ik probeer het allemaal te beperken, maar ik voel me opgeblazen als een volgezogen diodon hystrix, alleen heb ik niet zo'n heftige stekels! Dus effe iets aan dokter gevraagd om daar iets voor te krijgen. Met het oog op spasmofilie een magnesiumpreparaat gekregen en vitamine-d ampules! Kan je die vitamine D niet uit de zon gaan halen??? Moet ik eens opzoeken! Misschien kon dokter beter een weekje naar de zon voorschrijven, maar k zou eerlijk gezegt momenteel niet weten waar naartoe! Alle zon-landen heb ik zowat gedaan en voor verre reizen is het nu niet bepaald het moment!

Mijn pijnen worden heviger en het aantal pijnscheuten die door mijn lijf zoeven, groeien met de dag! Niet erg bevorderlijk voor mijn humeur! In het begin dat ik thuis was, kon ik niet uit de zetel, maar had ik geen pijn! Nu kan ik wel uit de zetel, maar heb constant pijn! Ach ja, k val in herhaling, maar mijn inspiratie is effe op, ik heb momenteel niets waar ik naar uitkijk! Manliefje geen centjes en geen verlof, ik veel tijd maar ook geen centjes, zucht en zo is het af en toe moeilijk om te blijven dromen!

Ik moet voor mezelf een nieuwe doelstelling maken, een spaarplan voor iets om naar uit te kijken, misschien moet ik toch maar eens wat reisbrochures in huis halen, al is het maar om mijn dromen aan te wakkeren!

Commentaren

dromen moet je doen Christa!
maar mssch toch beter dromen over haalbare dingen anders is de teleurstelling te groot.
ik spreek uit ondervinding hé

oei heeft manlief geen verlof?

Gepost door: fotorantje | 13-08-10

Reageren op dit commentaar

Magnesiumbaxters en een jaar elke week een spuit vitamine D in m'n poep.

Je hebt nog veel te leren Christa! Op de manier zoals jij bezig bent, werk je jezelf alleen maar dieper in nesten, want ik herken mezelf in jou toen ik pas fibro had. Hopen en dromen, die moet je zien te behouden zoals fotorantje zegt, en haalbaar of course!

groetjes

Gepost door: maike | 13-08-10

Reageren op dit commentaar

Lieve Maike, kan je eens specifieren wat ik verkeerd doe?? Ik kan echt wel goeie tips gebruiken. Je mag me ook altijd mailen als je dat liever doet dan hier reageren. Ik doe mijn best om alles zo positief mogelijk te bekijken en probeer wel zorg te dragen voor mijn lichaam in die zin van het niet te veel te overbelasten. Ik probeer echt een evenwicht te zoeken.
Liefs christa
christavanhecke@skynet.be

Gepost door: christa | 14-08-10

Reageren op dit commentaar

Hoi Christa,

Ik herken je uitspraak zo erg!

"Eerst in de zetel: geen pijn (toen was ik doodmoe); nu uit de zetel: veel pijn."

Ik heb het ooit eens gevraagd aan de specialist en die wist er geen antwoord op.

Ze zetten ons aan tot beweging in de hoop de vicieuze cirkel van pijn te doorbreken (want rust roest, is hun mening). Maar door meer te bewegen, komt er ook meer pijn (bij mij toch).

Ik heb altijd het gevoel in een andere vicieuze cirkel terecht te zijn gekomen. Namelijk die van meer en meer en nog meer pijn (of die van nooit meer zonder).

Medicatie: zonder magnesium lig ik nog meer te daveren en heb ik trillingen over mijn hele lichaam. Vitamine D heb ik nog niet geprobeerd. Ik weet wel dat je dat zelf aanmaakt door veel in de zon te komen.

Ben benieuwd of het werkt. Hopelijk schrijf je daar ook nog over (haha, is wel niet zo'n interessante titel natuurlijk).

Groetjes en...
wegdromen bij reisbrochures geven je ook het gevoel dat je daar bent (laat die creatieve mind van je werken!).

Gepost door: Angel | 14-08-10

Reageren op dit commentaar

Toch best grappig die statistieken, zo plaatste ik ooit een postje met de titel 'Douchende dames' en ook dat werkte een zeer grote kijkerspiek in de hand !

Gepost door: Mamapippa | 14-08-10

Reageren op dit commentaar

haha ja mampippa, is waar, met deze titel mijn record gehaald, k vraag me soms af welke perverse geniepe gluurders er op onze blog zitten te lezen, ach wat, ze doen maar hé!
liefs

Gepost door: christa | 14-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.