30-08-10

Ze hebben me in de maling genomen!

Mja, ik had niets van de verrassing door! IK vond het wel vreemd dat mijne Wim persé naar Gent wou om Elisabeth op te halen!Nu ja, mijne Wim heeft af en toe wel meer vreemde kronkels!

Dochterlief maakte "an english cuppe tea" in een oo zo schattig theekannetje met bijhorend tasje. Kwam daar ook mijn nichtje toe met haar man! What a surprise, wat een toeval!Allee ik dacht althans dat het toeval was, bleek dit toch niet te zijn! Mijn nichtje en mijn mannetje hadden iets geregeld! Met een bongobon konden we met zijn viertjes naar het huis van Alijn, een tof museum!

Het was het idee van mijn nichtje om me eens uit te nemen en zij had voor alles gezorgd, bongobon, tja zo is ze wel hé, als ze iets doet, dan doet ze het goed!

Alleen jammer op het laatste van ons museumbezoek dat we er door de oude doos van een museumbewaakster die in mijn ogen meer leek op een gevangenisbewaakster, eruit gebonjourd werden omdat het sloot om 5 uur!Ik was stout toen ik in het voorbijgaan van die dragonder nog eens zei tegen mijn nicht, amai dat is een "vieze doze", k hoopte dat ze het hoorde zodat ze er hopelijks in het vervolg rekening zou mee houden en wat vriendelijker te zijn tegen de klanten!

Op weg naar "de pannenkoek", allee althans naar het ettablissement waar we de pannenkoek gingen verorberen, zagen we Brusselmans in een alternatief zeepwinkeltje een praatje staan maken met het madammeke van de winkel! Ach ja t is Brusselmans, een mens zoals ik jij en ik, alleen heeft hij lang haar en hoewel hij zijn puberteit allang ontgroeid is nog altijd puisten op zijn gezicht.Maar hij heeft belange geen zo'n franken teut als in zijn boeken hoor, niet dat ik hem heb horen babbelen, maar hij zegt het vaak in zijn interviews dat hij een timide jongen is en ik geloof dat ook!

De pannenkoek was ook heel lekker , zalig om binnen te zitten terwijl het water giet! Minder zalig als we na een half uur toch beslissen om een beetje verder te gaan . In een kelder-pub heb ik dan nog met een trappistje getrakteerd, we zagen er van of om nog iets te gaan eten, omdat na die pannekoeken  niemand nog honger had, met uitzondering van mijn dochter die alleen chocomelk had gedronken om plaats in haar buikje te bewaren voor een pizza bij den turk.Mijn dochter trok haar befaamde pruillipje maar ik beloofde haar om op een andere keer eens iets te gaan eten samen!Bovendien, begonnen mijn pootjes het ook op te geven en wou ik naar huis om de rest van de avond na te genieten van dit heerlijke dagje!

Het is een zalig gevoel te weten dat er mensen zijn die je echt graag zien! Bedankt lieverds!

 

15:04 Gepost door fibromindy in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) | Tags: verjaardag, verrassing |  Facebook

Commentaren

wat een leuke verrassing!
hebben ze goed ineengestoken

Gepost door: fotorantje | 30-08-10

Reageren op dit commentaar

Bij jouw tags lees ik heel bescheiden 'verjaardag'. Ik besluit uit jouw verhaal dat het jouw verjaardag was vandaag! Een dikke, dikke hip hip hoera en gelukkige verjaardag lieve christa! Blij dat je dan ook zo'n mooie dag hebt gehad en zo goed in de watten bent gelegd. 'k Denk wel dat dat deugd doet!
Liefs,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 30-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.