26-09-10

Preuteleute

Schitterende titel , nietwaar! Wie weet vliegen de leescijfers weerd de hoogte in! Nochtans heb ik de titel niet zelf verzonnen hoor! Het is gewoon de naam van een cabaret-duo die ik helemaal de max vind! NIet omdat ze platvloers zijn maar omdat ze zo'n hoog cabaretgehalte hebben en zo anders zijn dan anderen en ze je gewoon een avond aan het lachen kunnen brengen met hun liedjes en hun scetches die geen elk onderwerp schuwen, al gaat het over kak en pis en grote tetten en zo, maar allemaal dingen waar wij in wezen hoe dan ook in het leven te maken mee krijgen, alleen wordt er door ons niet luid over gezongen maar eerder gefluisterd! En Alain en Ookalain want ze hebben hun naam preuteleute overboord gegooid en zijn nu dus "Alain en Ookalain" durven de namen met de namen noemen en je hoeft geen pervert te zijn om hun humor te smaken. Maar ik zie mijn schoonmoeder er toch echt wel niet naartoe gaan hoor, maar dat is haar zaak hé dan, iedereen heeft het recht zijn soort humor te kiezen, nietwaar, we sturen haar naar Laura Lynn en Eddy Wally of een of andere duitse schlagerzanger.

Hoewel ik me uit mijn zetel heb moeten wringen gisteren wegens "heel ellendig zijn" ben ik blij dat ik geweest ben! We hebben ons een stoeltje gepakt, zijn helemaal vooraan gaan zitten en ben met een blij gezicht terug naar huis gekomen. En okee, ik heb mijn nachtelijke demonen niet kunnen ontwijken, ben opgestaan, zyrtec genomen voor een alleroverheersende jeuk over heel mijn lijf, ik schartte me te pletter, stond helemaal rood, heb mijn nieuwe slaakkleedje uitgetrokken, bij de was gesmeten omdat ik dacht dat het daar aan lag. Het is om gek te worden s nachts! De messenstekers gingen me ook weer te lijf met hun vlijmschermpe dunnen mesjes die ze vlak om mijn zenuwen plaatsen en zo een zindering door heel mijn lijf teweeg brachten!

Ach ja, dat hebben we dan weer gehad, vandaag is een nieuwe dag , hoewel hij al voor de helft voorbij is door mijn langslaperij! Straks douchen en toch proberen iets nuttigs te doen en met de regen die buiten ( gelukkig niet binnen ) met bakken uit de hemel valt , al is de hemel aan het overstromen, zal ik, vrees ik niet buiten komen!


13:45 Gepost door fibromindy in gekke kronkels, Muziek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: preuteleute, cabaret, humor |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.