03-10-10

kuuroord

Fibromindy en haar mannetje zijn dus op kuuroord geweest! Een schitterend complex, waar we heel vriendelijk ontvangen werden, waar je lekker kon eten en niet duur! Grote tuin, enfin, een geweldig concept! De eerste dag heb ik super genoten. We hebbn zowat elke sauna uitgeprobeerd, de brobbelbaden, het dode-zee-bad, dat voor mijn mannetje net iets te weinig dood leek want zijn benen wilden maar niet blijven drijven!

We hebben ons laten verleiden tot een behandeling en de manager legde me uit welke kuur hij kon aanbevelen voor Fibromyalgie. Een hoofdmassage en hele uitleg rond de hypofyse, bla bla bla, oke, ik denk zowiezo dat mijn hyposyse niet goed marcheert, dus, dit leek me wel oke om te doen. Daarbovenop nog een hotstone massage! Heerlijk was dat, die hete stenen die op warme olie rondgleden op mijn huid! Ik genoot er met volle teugen van en dacht ergens utopisch dat ik na deze ferme behandeling wel genezen zou zijn en terug de oude Chrissebie worden! Zo heb ik me toch even gevoeld!

Toen we even genoeg van al dat kuren hadden, zijn we naar Tongeren gereden. Ik vond dat ik nu eens naar Ambiorix moest, nu ik zo dicht in de buurt was. We aten steppegras op een verwarmd terrasje met warme dekentjes die we rond ons konden slaan. Mijn fantasie sloeg op hol, ik verzond de wildste verborgen camera-grappen en het leek wel even of ik ze niet allemaal op een rij had, maar bon, moeten ze altijd op een rij staan???

Ik kreeg de slappe lach tijdens het wandelen omdat ik mijn kousebroek voelde afzakken tot net boven mijn laarzen. De voorbijgangers zullen vast gedacht hebben dat ik te diep in het glas had gekeken. Ik moest af en toe stoppen, effe rondzien om me er te van vergewissen dat er geen toeschouwers waren om mijn jas in de lucht te slaan , mijn kleed omhoog en mijn kousebroek terug op te trekken! éenmaal zag ik net te laat dat er twee mannen over de reling stonden te roken op het terras van een flatgebouw, die zullen zich wel een aap gekeken hebben naar die poppenkast daar beneden aan de voordeur van de blok. Enfin, misschien heb ik ze ook wel de slappe lach bezorgd!

Moe maar voldaan, kropen we in ons hotelbedje en het was amper 21 uur of ik sliep al uitgeteld.

Het ontbijt was heel verzorgd, het personeel uiterst vriendelijk, maar ik voelde me niet okee! Na een paar saunas hield ik het helemaal voor bekeken en het liefst wou ik onmiddellijk naar huis om in mijn bed te kruipen!

Razend was ik! Op dat stomme lijf van mij! Die weer maar eens roet in het eten gooide! Kon ik nu echt niet eens gewoon twee dagen na elkaar goed zijn. Het huilen staat me dichter dan het lachen, weg is het goeie gevoel na de massage, het is allemaal zo nutteloos en zo kotstondig! DAt maakt me opstandig hoewel ik weet dat ik die stomme fibro moet aanvaarden! Enfin, ik wil er eigenlijk niet meer woorden aan verspillen!

We zijn nog gestopt in Sint truiden omdat we nog een geschenk nodig hadden omdat we s avonds ergens uitgenodigd waren! We zijn Aimée gaan ophalen naar Gent. thuis snel nog een minitukje gedaan en de avond doorgesparteld, om vandaag nog ellendiger te zijn !

Maar bon, nu lig ik hier op mijn electrisch deken en ga gewoon rusten, rusten en nog eens rusten, hoewel ik het rusten me zo langzamerhand de strot uitkomt, maar er zit nu eenmaal niets anders op!

 

12:42 Gepost door fibromindy in stomme fibro, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: kuuroord, liefde, weekendje |  Facebook

Commentaren

Oei en je had er zo naar uitgekeken. Dat vind ik spijtig voor je. Probeer je er maar aan op te trekken dat je het die eerste dag zo goed had, zou ik zeggen.

Gepost door: pelgrimpje | 03-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.