04-10-10

gevochten met de grasmaaier!

Kweet niet waar het idee ineens vandaan kwam, maar k wou het gras afmaaien! Zo'n lekker weertje en k dacht er aan om mijn mannetje eens te verrassen met een grasmaaibeurtje, verrassingen hoeven niet altijd groot te zijn hé! Maar de verrassing spartelde tegen, ik wist de benzine niet staan, ik kreeg het ding niet aan de praat en moest noodgedwongen opbellen! Vrouwen en techniek, dat loopt meestal niet goed af! Vroeger kon ik uiteraard beter mijn mannetje staan op dat vlak!

Na flink wat gesleur aan dat handvat kreeg ik er eindelijk de ronk in! Ik vond het heerlijk om nog eens een keertje iets lastigs te doen! Kan raar klinken, en lastig was het wel, na vijf minuten moest ik al een eerste rustpauze inlassen, ik had alweer een steeplechase van 2000 m gelopen, allee, zo voelde het althans! In drie etappes ben ik er mee doorgegaan , maar toen de "zak" te vol werd en het onding te zwaar om op te tillen heb ik het ding stilgelegd! Ik genoot van de geur van afgereden gras, en bekeek mijn ongewone rondjes die ik gereden had, zag er een beetje abstract uit, maar voor mij mag dat best!

Mijn mannetje was best tevreden met mijn kunstjes en als ik nu morgen de messentrekkers niet voel in mijn lijf zal ik ook heel tevreden zijn!

grasmaaier.gif

Commentaren

dat kan eens deugd doen hé afzien, zo eens echt tjolen :-)
achteraf is dat wat minder
k heb vorige herfst eens 10 min. geklommen op de Kluisberg, olala, k stond achteraf te beven op m'n benen en had eten en drank nodig :-))
de kinesist was helemaal niet tevreden

Gepost door: fotorantje | 05-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.