08-10-10

Fibromindy in de gazet!

Allee, mijn verhaal staat dus blijkbaar in de gazet! Komt dat nu tegen, k durf er niet om te gaan! Uit angst geconfronteerd te worden met mijn foto! K zal me weer een bult verschieten! Maar bon, ik heb het voor het goede doel gedaan, om fibro wat bekender te maken bij de mensen en om reclame te maken voor de fibro-bijeenkomst in Tielt! Dus een mens moet daar iets voor over hebben hé! Ach soit, nog niet buiten geweest dus niemand heeft me er al over aangesproken!

Gisteren dus de eerste fibromeeting! Blij dat er een paar mensen waren en eerlijk, blij dat we voor de eerste keer niet direct met een grote groep zaten! Want iedereen heeft zoveel te vertellen, zoveel vragen en op ,twee uurkes kunnen we dat uiteraard niet allemaal verwezenlijken!

We hadden gerust nog een paar uur verder kunnen praten, ware het niet dat ik dan misschien nul komma nul ging geslapen hebben, want nu was het alweer messetrekkersfestijn in mijn lijf na twee uurkes op een stoel zitten! Mens mens, k ben na heel wat gewriemel en heel wat pijn met mijn lange sausijzekussen naar beneden gekomen, ik sleep dat ding gewoon acher me aan als een kind met haar lappenpop! IN de ene hand fibroduck ( waarvan zijn batterijen haast plat zijn, ik moet dringend naar de kermis!) en in de andere hand dus Ookwim, zo hebben we dat ding genoemd, tja , ik wou geen vreemde man in mijn bed, we liggen dus met zijn drie in bed, ikke Wim en Ookwim.

Ikke dus maar mijn electrisch deken op drie gezet, genoten van de warmte nog een feuilletonnetje bekeken op tv om mijn zinnen wat te verzetten en uiteindelijk dan maar om 2 uur terug in mijn bed gekropen, eind goed al goed!

 

13:29 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Jawadde, maar ik wil méér horen hoor! En haal die verdomde gazet maar in huis!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 08-10-10

Reageren op dit commentaar

Hey Bientje wat wil je nog horen??
Hewel we waren met een paar mensen en ze vonden het allemaal tof
en neen we hebben daar ook geen tovermiddel gevonden tegen fibro, dju toch!
En die gazet, OMG, bon, ik heb dat artikel gewild, maar ik sta er zo melijwekkend op, alsof ik smeek, mensjes heb compassie met mij! Haha, maar t staat er toch in, en nu weten de mensen dat het bestaat, voila en mijn eigen trots opzij zetten en liefst niet naar de foto kijken, haha, want het artikel vind ik wel goed hoor, dat ventje heeft zijn best gedaan en k ben er blij om!
groetjes
xxxx

Gepost door: christa | 08-10-10

er is nu een hele kleine kermis aan Petegem kerk :-))

ligt die gazet gewoon in de winkel?
hoe meer het bekend wordt hoe beter
jij bent de naam fibroMINDY waard

Gepost door: fotorantje | 08-10-10

Reageren op dit commentaar

Rantje,
t is gewoon de weekbode editie Tielt!
Je kan het artikel blijkbaar ook op internet zien
via een code, k vind die code nu niet direct die code
maar k ga het morgen aan mijn ventje vragen en dan mail
ik het je door, okidoki???
groetjes
enne prettig weekend hé

Gepost door: christa | 08-10-10

Bekend maken is nodig, bekend blijven nog meer.

groetjes

Gepost door: maike | 09-10-10

Reageren op dit commentaar

Ja Maike, da's ook waarvoor ik het gedaan heb hoor!
Ik sta afreus op die foto's, k zie er zo fucking unhappy uit, haha, terwijl ik best nog wel lach maar, maar k was gewoon ernstig aan t vertellen! En dan zo'n uitvergrootte foto en je ziet er al helemaal uit als een sloofken hé! Maar t bijzonderste is, de mensen kunnen het nu eens lezen , wat het is en hopelijks een beetje begrip opbrengen!
liefs
christa

Gepost door: christa | 09-10-10

Heb de KW regio Tielt aan mijn schoonouders gevraagd, ze zullen hem sparen voor me. Heb ze duidelijk gezegd dat er 2 blz. instaan over fibro van een lotgenootje van me en hopelijk gaan ze dat dan eens lezen en misschien een beetje begrijpen wat het is... enfin, dat hoop ik toch. Want nu denken ze gewoon dat ik de rijkeluismadam uithang die maar 20 uur per week werkt terwijl hun zoon zich zes dagen op zeven uitslooft om mijn luizenleven te kunnen betalen...
Mijn ventje vreest echter dat ze het niet zullen lezen...
En toch is het het proberen waard!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 09-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.