31-10-10

Mijn armbandje!

(blogje van 9 okt 2010)

Ik heb een armbandje, wat ik heel graag wou! Ik zat er wekelijks naar te kijken op internet! Eentje uit de collectie van Malice in Wonderland! Nu ben ik totaal geen modemens of een nog minder een merkenmens! Maar het leuke aan die armbandjes zijn de leuke bedeltjes met gekke teksten!

Wim zag me geregeld kijken met gretige ogen en kweel kweel en bestelde er eentje voor me , maar in de plaats met een tekstje op de twee bedeltjes, onze namen! Vond ik heel leuk, vooral omdat wij eigenlijk geen trouwringen hebben, dat oeft niet persé voor mij!

Maar ik wou ook mijn lijfspreuken op bedeltjes en eentje met Awaces dat dan weer slaat op ons nieuw samengesteld gezin, de eerste letter van ieders naam!

Maar bon, het was moeilijk om mijn lijfspreuken te kiezen! Het was heel in het begin dat ik ziek was en had dan nog niet door dat ik dat vandaag op de dag nog zou zijn!

Op het ene bedeltjes staat dus "doing is being" ! En nu zat ik daarnet een beetje te spelen met mijn armbandje en las de tekst nog eens en besefte tot tranen in mijn ogen toe, dat er nog weinig "doing " in mijn leven is! En al de "doing" is dan nog in slowmotion-doing! Neen, ik weet het, ik mag niet de zielepoot uithangen, ik moet moedig zijn en mijn leven nuttig proberen te maken! Maar oo wee, zo weinig kan ik doen. Deze namiddag 20 tulpebollen geplant in een grote pot!Enerzijds omdat ik te lui ( lees, in de onmogelijkheid ben ) om me twintig keer te bukken, twintig gaatjes te kappen in de aarde, daar twintig bollen in te steken , toeschoffelen.

Anderzijds omdat ik dat ook leuk vind, een kudde tulpen in een grote pot, en als ik er dan een paar van tussen haal om in een vaas te zetten zie je dat niet eens! Ik wil vooral bloemen die ik binnen kan zetten, of bloemstukken kan van maken, want meestal zit ik toch binnen en dan heb ik een bloemetje in huis!

IK heb zes terrasstoelen versleept , met mijn ene arm wegens gebrek aan een meewerking van die tweede arm! Geveegd, blaadjes van de bomen die nu in op deze tijd van het jaar in grote getale neerdwarrelen! Er zal nog veel gedwarreld worden als ik eens omhoog naar de goedgevulde kruinen van de bomen kijk!

Mja t is herfst en ik durf eerlijk bekennen dat ik tegen de lange winter opzie! Ik zal niet te ver vooruit mogen kijken en hopen dat ik misschien toch nog een paar dagen naar de zon kan!

10:04 Gepost door fibromindy in gekke kronkels, stomme fibro | Permalink | Commentaren (0) | Tags: armbandje |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.