20-10-10

Dromen

Een mens mag nooit stoppen met dromen! Maar ik heb effe moeten zoeken naar een nieuwe droom! Reizen lukt niet ten eerste financieel niet ten tweede omdat ik er momenteel niet veel aan zou hebben,dus liggen alle reisplannen een beetje stil, hoewel, ik me altijd moet inhouden als ik al die fantastische  aanbiedingen zie, dan bloedt mijn hart wel hoor, New york, Senegal, Costa Rica, aargh, als ik dan zie aan welke prijs dat mogelijk is, maar dan bots tegen mezelf en moet ik beseffen dat ik het eigenlijk niet kan veroorloven ondanks die scherpe prijzen! Ik zie me al rondsloffen in the big apple, maar toch zal ik het doen hoor, alleen weet ik nog niet wanneer! Misschien als Amaury eens voorgoed in Canada woont, dan kunnen we een bezoek aan hem misschien combineren met een visite aan New York!

Maar bon, toen ik hier een lap grond zag die te koop staat om de hoek van de straat begon ik opnieuw te dromen, over een duowoning helemaal nieuwgebouwd, de ene helft verhuren en het ander deel voor ons!

Helemaal functioneel aan mijn beperkingen! Praktische badkamer, met handige inloopdouche, grote ingebouwde kasten, infraroodsauna, of een groot bad waar ik makkelijk in en uit kan, maar daar moet dan immens veel water in en dat is ecologisch niet meer verantwoord heden ten dage!

Wat zou ik nog wensen in mijn droomwoning, ah, een grote leefkeuken, met een heel groot aanrecht, zodat ik naar hartelust kan kokerellen, bakken, foefelen en experimenteren. Kasten op een hoogte dat ik me niet hoef te bukken, of nuttige uitdraaikasten, ( bestaat dat woord of heb ik dat net uitgevonden, hm, weet het niet), Aanpalend aan de keuken een grote bergruimte, voor diepvries, massa's rekken, om voorraad te zetten, zodat ik ook niets op de grond hoef te zetten en alles makkelijk te onderhouden is!

In de living idem dito, veel schuifkasten , die er als een gewone wand uitzien, er mag daar best een mooie graffiti opstaan, ik ben helemaal zot van graffitikunst, maar het moet wel mooi zijn hé, ik ben heus niet van plan mijn muur vol "fuck you's " te laten bespuiten, het moet wel kunstig zijn!

Uiteraard, wil ik ook een hele comfortabele zetel, maar ik ben best tevreden met degene ik nu heb, ik vind het heerlijk een groot salon te hebben en een grote salontafel! Als ik mensen ontvang, zet ik dat ding dan ook boordevol hapjes, heerlijk toch!

Verder wil ik in mijn droomhuis nog een slaapkamer op de benedenverdieping met een eigen toilet, uiteraard niet in de kamer,maar een klein kamertje in de kamer!Een goeie boxspring en terug een hele wand ingemaakte kasten met mega veel ruimte!

Een huis zonder trappen en een leuke tuin die zo ingericht is dat ik jaarlijks kan genieten van snijbloemen en waar mannetje niet al te veel werk aan heeft! Want hij moet al eens wat van mijn taken overnemen, en ik wil hem niet in zijn ouden dag constant de tuin in jagen!

Ach ja, maar bij nader inzien is mijn droom om te reizen toch nog wat goedkoper! Mja, nu bon, k heb tijd he, no money, no dreams! Alle toch geen dromen van dit kaliber!

Commentaren

Wel Bie, zo'n huis wil ik ook,.......keep on dreaming,.XXX

Gepost door: charlie | 21-10-10

Reageren op dit commentaar

De droom die ik wil en maar niet wilt komen, is de estafette lopen! :-)

groetjes

Gepost door: maike | 21-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.