31-10-10

Het syndroom van Meulebeke

28 oktober ( k had dit blogje nog niet gepost en k weet niet hoe je zin de juiste volgorde moet zetten, en k ga er mijn kopke niet over breken ook niet, er zijn hardere noten in het leven te kraken dan de volgorde van een blogje)

Het syndroom van Meulebeke heeft zich genesteld onder haar donsdeken na al haar wilde escapades deze week van boetseren met marsepein , het bakken van en superspeculoos , over en weer naar het ziekenhuis, links en rechts gewandeld , dokter geweest, enfin, het leek wel of ik tijd te kort kwam, maar bon, ik had bij al een leuke week , waarbij ik roeide met de riemen die ik had, of beter met deze die ik net niet had, zonder riemen dus. Eigenlijk realiseer ik me dat ik ook niet ongelukkig ben geworden door die fibrotoestand! Oke, ik heb pijn, ach, ik hoef heel die reutepeteut hier niet herhalen, jullie weten het onderhand al en ik wil echt geen zeurpiet worden, of zeg ik hier beter zeurmiet.

Dus ik ben hoe dan ook een gelukkig mens! Mooi toch als je tevreden bent in de staat je bent! Tuurlijk moeten er nog verwachtingen zijn en die heb ik ook. Ik wil vooral ook dingen doen, hoe klein ze ook zijn! Ik mag dan wel in mijn hoekje zitten, er is dan ook weer zitten en zitten! Je kan "zielig " zitten en je kan "vrolijk" zitten en vandaag ben ik dus een vrolijke zitster!

Commentaren

tuurlijk
vrolijke zitsters dat zijn wij
een uitdaging voor jou: tekst op vrolijke vrienden maken, hihi

Gepost door: fotorantje | 01-11-10

Reageren op dit commentaar

Hzy An, k had die blogjes al een tijdje staan, maar k vond ze eigenlijk echt zeveren, maar k heb ze dan toch uiteindelijk geplaatst, waarom niet hé, een blog dient om alles op te schrijven die in me op komt en k kan je verzekeren, t is heel wat, haha, maar dat wist je al hé! T is een rare dag he vandaag, bah, niets open, maar bon, mijn ventje is aan t strijken en zit op mijn electrisch dekentje en dat zal voor de rest van de dag zijn denk ik!
liefs
Christa

Gepost door: christa | 01-11-10

De commentaren zijn gesloten.