24-10-10

Uit mijn ogen , vuile griep op komst!

Neen, ik weiger hier toe te geven dat ik ziek aan het worden bent! Ik voel mijn keel zwellen van de minuut, mijn hoofd wordt zwaarder en zwaarder en het lijkt of er achter mijn ogen iets zwaars zit te drukken! En neen, ik weiger hier pertinent ziek te worden! Ik heb de week erg nodig om alles te doen wat ik voor ogen had! IK wil nog één en ander doen voor de verjaardag van mijn mannetje, heb nog plannetjes in mijn hoofd, en heb voor woensdag iets beloofd aan mijn zoon, en omdat zijn meisje af en toe hier naar nederlandse taal komt oefenen , kan ik er ook al niets over kwijt! Ik hul me hier dus geheel in stilzwijgen, omdat de muren oren hebben!

Maar ik ga nu eens iets heel verstandigs doen, al zeg ik het zelf, ja af en toe lukt me dat wel , laat ons zeggen in uiterste nood kan het wel even!

Ik ga slapen! Ik neem mijn electrisch deken mee, neem een dafalgannetje , wat druppeltjes om te slapen en ik ga onderduipen en hopen dat de griepje van me het hazepad kiest en ik morgen fris en monter opsta, zodat ik op zijn minst mijn plannetjes kan uitvoeren op mijn slakkentempo, maar geloof het of niet, ik wen aan dat tempo! Langzaam maar zeker mankt ons Fibromindy door het leven, maar ze moeten me niet nog een griep erboven op doen, ik weiger pertinent die gratis bonus!

Slaap lekker!

Commentaren

Hopelijk gaat het beter na een nachtje rust en breekt de griep niet door. Anders ben je inderdaad verplicht je daaraan toe te geven en te rusten. Veel beterschap gewenst !

Gepost door: maaike | 24-10-10

Reageren op dit commentaar

Wijze beslissing heb je genomen!
En nu hopelijk geen bonus dus...
Liefs,

Gepost door: Bientje | 24-10-10

Reageren op dit commentaar

en hoe is het
je hebt die griep toch buiten gezwierd hoop ik
dat gevecht moet je winnen

Gepost door: fotorantje | 26-10-10

Reageren op dit commentaar

Ja voorlopig heb ik hem nog altijd onder controle! k doe mijn best!
liefs

Gepost door: christa | 26-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.