30-10-10

Fibromindy wordt Calamity Jane tonight!

aaaa.jpgYeah, allright! Let's party tonight! Mijn mannetje wordt 50 en ik vond dat dit gevierd moest worden! Eerst ging ik een rockconcert organiseren, maar de kanker van mijn vader heeft roet in het eten gegooid , ik durfde niet zo'n groot evenenemt op poten zetten, was ook niet zeker of het dan door zou kunnen gaan en hebben dit evenement afgeblazen, maar aangezien het met mijn vader momenteel niet echt slecht gaat  hebben we toch last minute iets beslist!

Mijn mannetje heeft zelf gekozen wie mocht komen, hij kreeg daarin volledig carte blanche van mij. Misschien had ik er graag nog andere mensen bijgehad, maar uiteindelijk was het niet mijn verjaardagsfeest! Hij moest zich beperken tot 50 man! Omdat onze bron van inkomen nu eenmaal ook niet onuitputtellijk is!

We zijn uiteindelijk met 41 man, vrouwen en ik kon moeilijk nog op het laatste nippertje snel nog 9 mensen uitnodigen, om den hoop te vullen, die zouden zich dan vast tweede keuze voelen!

Ik hoop dat het leuk wordt! Ik heb me uitgesloofd aan de voorbereidingen, en heb me er eigenlijk wel heel erg mee geamuseerd!

Gisteren was het dus koekjes bak en de afwerking van de cupcakes, ja want dat moet er persé bij van mij! Gelukkig had ik twee kompanen opgetrommeld en ons Canadees koekjesmonster was maar al te blij om wat met al die koekjesattributen te experimenteren!

Ik hou zelf nogal van verkleedpartijen en we hebben hier in Meulebeke de geschikte locatie, namelijk een cowboydorp met saloon! Wij allen daarheen vanavond! Ik heb een prachtig (weliswaar zwart) kleed gehuurd, met hoed met pluimen erbovenop! yeah right, Calamity ziet het helemaal zitten!

Aangezien wij geen mensen zijn van luxe en sjiek, maar meer van gezelligheid en fun, zullen we ons te goed doen aan een aperitief, buffet van beenhesp, jammer dat er geen gegrilde corn zal bijzijn en vast ook geen bruine bonen maar dat laatste is dan misschien toch goed om de geur daar een beetje houdbaar te houden!Flessen wijn op tafel en na het eten een grote marmiet met koffie! voor de koffiedrinkers, met de koekjes uiteraard!

Er komt ook één of ander countryzangerke en er zijn nog meer dan dertig cowboys van de vaste stek aanwezig, die zullen ook wel voor een beetje ambiance zorgen! Ik ben al helemaal zenuwachtig om straks de tafels te gaan dekken en al mijn zelfgemaakt gerief te gaan uitstallen! Alleen de whisky zal ontbreken! Ik ging voor iedereen nog een flesje whisky vullen maar dat ging er voor mijn mannetje een beetje over! Ik moet maar eens van stoppen weten vindt hij, en eigenlijk heeft hij wel een tikkeltje gelijk!

Voor de nieuwsgierigen onder jullie hier de link waar het allemaal doorgaat!

Het is zeker een rariteitje om daar eens binnen te springen in het weekend als je in de buurt bent!

 

http://www.hoftervelde.centerall.com/

 

 

15:44 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (2) | Tags: cowboys, hof ter velde, verjaardagsfeestje |  Facebook

Commentaren

Geniet van het feestje en wens je man een fijne verjaardag toe !!!

Gepost door: Mamapippa | 30-10-10

Reageren op dit commentaar

whohow dat is pas een feest
geniet er heel erg van en dikke proficiat aan je mannetje

Gepost door: fotorantje | 30-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.