31-10-10

The day after!

 

DSCN6362.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb een stem alsof ik gisteren een ganse doos zware havannasigaren gerookt heb! Mijn maag die in normale omstandigheden al moeilijk doet , doet vandaag nog wat exra moeilijk en ik weet niet of dat ene hersje dat ik nodig heb om te schrijven eigenlijk al wakker is! Mijn lichaam kraak en spokt als een oude trein , hoewel ik eigenlijk niet eens weet of oude treinen beginnen spokken, maar soit! Gedanst heb ik niet, met uitzondering van één slowtje, maar ik ben zowiezo geen danser, dus gelukkig dat ik daar niet jaloers over hoef te zijn als ik andere mensen op de dansvloer gadesla! Dat ze maar doen, hup met de beentjes, t is hen gegund!

Alleen jammer dat we wat dicht op elkaar gepakt zaten, zodat het moeilijk manouvreren was , om eens tegen iedereen te gaan praten! Ik denk dat het vandaag fastfood zal worden, ik zie geen enkele mogelijkheid om me hier uit mijn hoekje te gaan wringen met een kater van jewelste! Mijn alcoholtolerantie is ook niet meer "je dat"!

Heb ik veel gedronken, bwa, in elk geval naar mijn idee niet genoeg om er vandaag zo mottig door  te zijn! Och weet je, t was leuk, mannetje zag er heel gelukkig uit, we hebben ons geamuseerd en voor de rest platte rust, mijn ouwe knoken de rust gunnen die ze nodig hebben! K ga me hier achterover leggen en nog een tukje doen si, dat zal me momenteel nog het meest van al bevallen!

09:50 Gepost door fibromindy in Algemeen, gekke kronkels, Liefde | Permalink | Commentaren (1) | Tags: fverjaardag, kater, feesten, cowboys |  Facebook

Commentaren

een echt halloweendrankje zie ik daar
geslaagd feestje zou ik zeggen
en natuurlijk kraakt en spokt een oude trein, heb je dat nog nooit gehoord, maar die zijn in veel ergere staat
vandaag zal jij al weer iets minder kraken

plots zoveel postjes
k wist niet wat eerst gelezen, hihi

liefs

Gepost door: fotorantje | 01-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.