03-11-10

Als de humor is verdwenen!

Hoe kut kan een mens zich voelen hé! Wel , vandaag heel kut dus! Ik heb niet alleen overal vreselijk pijn, ik voel me ook heel duizelig! Kom net van de markt, daar moest ik weeral heel hard opletten om niet te struikelen! Gelukkig was mijn mannetje mee zodat ik niets hoefde te dragen! Ik had trouwens niet veel nodig, maar wou eens naar de gb, omdat ik zo onderhand genoeg krijg van al dat voorverpakte vlees van de lidl en de aldi! Af en toe wil ik eens wat anders , want eentonigheid is totaal niet aan mij besteed!

Straks ga ik nog een fibrootje bezoeken, maar mannetje zal me daar afzwieren, hoewel er niet al te veel zwier meer in mijn lijf zit, ik vrees dat ik te veel gezwierd heb! Ik ga niet lang blijven, ik moet zelf rusten, als ik morgenavond die vergadering wil leiden! Ik zal erop steunen dat iedereen een buddie zoekt, want ik kan al die fibrootjes niet op mijn frele schouders dragen! ik kan niet iedereen bezoeken , als ik er zelf even door zit! Mijn reddingspogingen moet ik beperken tot mailen, een smsje, een foontje en de maandelijkse vergadering. Als iedereen een buddie heeft heeft iedereen steeds iemand waar hij terecht kan en dan komt het niet allemaal op de schouders van de districtverantwoordelijke!

Ik moet me dringend herpakken wil ik niet deppressief worden, maar ik ga daar dan ook alles aan doen, om het niet zo ver te laten komen! Mja Fibromindy moet ook niet altijd lachen hé!

11:34 Gepost door fibromindy in Algemeen, stomme fibro | Permalink | Commentaren (4) | Tags: markt, buddie, kutdag, handicap |  Facebook

Commentaren

aiaiai je bent weeral bezig
én de markt, én de gb, én luisterend oor voor een lotgenootje
telefoontjes, mailen
nee Christa je mag zeker niet al die miserie van anderen meedragen
veel te veel negatieve energie krijg je opgeslorpt
stuur die lotgenootjes naar vlfp forum
altijd wel iemand die hen te woord staat, die op dat moment het wel even aankan van anderen hun problemen te lezen en goeie raad te geven

Jj hebt het zelf nog veel te moeilijk
Heel lief dat je je lotgenoten zo wil helpen
maar probeer eerst zelf er te staan

Gepost door: fotorantje | 03-11-10

Reageren op dit commentaar

Vanaf het begin van haar voornemens om een fibro-bijeenkomst te organiseren, had ik al zoiets van: Christa, doe het niet want je bent er zelf nog lang niet klaar voor!

Zorg eerst héél héél goed voor jezelf en je geleerd hebt om om te gaan met fibro voor je aan de anderen kunt denken. Het enige wat je nu doet is jezelf nog verder uit te putten! Dat ik nu zo cru reageer is omdat ikzelf de eerste vier jaren deed wat jij nu doet en waar het naartoe heeft geleid!

groetjes

Gepost door: maike | 03-11-10

Reageren op dit commentaar

En dan weten dat ik maar een tiende doe van hetgene ik vroeger deed! Ik raasde door het leven als een wervelvind!
Mja jullie zullen wel gelijk hebben, k ga echt veel meer moeten rusten! Maar veel activiteiten doe ik ook uit mijn zetel hoor, zoals bellen en mailen en zo voor die bijeenkomst. Ik ga echt niet veel op bezoek bij iemand. Morgen zal ik in de vergadering voorstellen om een netwerk te creëren, zodat iedereen een buddy heeft en alles niet op mijn nek terecht komt! k ga het echt echt moeten leren!
groetjes enne Maike, ik kan wel tegen een duwke hoor, je mag me dat gerust zeggen!
Christa

Gepost door: christa | 03-11-10

Thx Christa :-)

Het is niet zozeer heel veel rusten, maar het werk leren doseren en elk beetje dat je hebt gedaan ook als gedaan beschouwen. Wacht daarna een dagje of twee om weer verder te doen. Ik weet hoe moeilijk dat dat is, want als je je goed voelt wil je meer doen (daar loop ik nog steeds af en toe in) met alle gevolgen vandien.

Gepost door: maike | 03-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.