06-11-10

lotgenotenbijeenkomst!

Veel mensen hadden me vooraf ogpebeld over de lotgenotenbijeenkomst! De meesten na het verschijnen van het krantenartikel, een minder aantal op de rondgedeelde affiches.

Ik was dan ook behoorlijk nerveus over de opkomst en of ik zo'n bende wel meester zou kunnen! 15 fibrootjes en heel wat partners! Een heel succes! Ik heb het programma dan ook maar een beetje aangepast en het gehouden tot de voorstelling van iedereen, omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zijn ei kwijt kan! Ik had het gevoel dat we nog uren verder konnen kletsen!

De volgende keer laat ik het voorstellen dan alleen voor de nieuwkes, anders vallen we te veel in herhaling! We zullen er dan een thema uitpikken en bespreken! Als e groep te groot moest zijn kunnen we het in groepjes opsplitsen om de thema's te bespreken, een soort workshop van maken.

Ik ben van in het begin al van oordeel geweest, dat het niet alleen een koffiekletske mag zijn , maar we er iets nuttigs mee moeten doen! Ik hoop dat we daar samen zullen in slagen! Eendracht maakt macht, zegt men!

IK ben nog steeds geveld, heel veel spierpijn, mijn spieren leiden weer hun eigen leven en zitten hyperactief te spartelen in mijn lief, alsof ze niet willen dat ik zou vergeten dat ze er zijn! Oh, neen, ik zal hen niet vergeten! Ik ben me nog nooit zo bewust geweest van mijn spieren als de laatste tijd !

Voor de rest verkeer ik in griepachtige toestand, keel-en oorpijn, koppijn met hamertjeklop erbij! Ademnood en veel pijn in de borst! éen van mijn syndromen namelijk dat van Tietse speelt weer de baas, . Maar ik ga me neerleggen, en proberen wat te slapen! Dan voel je geen pijn en heb ik nog hoop dat ik mooie dromen droom ! Vertoeven in een plaats beter of deze waar ik momenteel vertoef, niet dat ik het hier thuis niet goed heb, maar een plaats zonder pijn, met alleen zon, vreugde, liefde, geen ontgoochelingen, kortom, zoals Heintje het uit zijn jonge keeltje uitschreeuwd, "droomland"!

13:09 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (1) | Tags: griepachtig, heintje, syndroom van tietse |  Facebook

Commentaren

ik wens jou een heel mooi droomland toe fibromindy
en dat de spieren vandaag helemaal ontspannen mogen geraken
dikke zachte knuffel

Gepost door: fotorantje | 06-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.