15-11-10

Fibromindy op muizenjacht!

Ik ben op de beurs van countryside zo verliefd geworden op die vilten  muizen dat ik vandaag de telefoon heb genomen, dat muizenmadammeke heb opgebeld , gevraagd of ze workshops geeft en me prompt heb ingeschreven! Voila si!

Ik heb erbij verteld dat ik niet lang kan zitten en een beetje slecht te been was en ze vond het beste om de workshop in Brugge te volgen omdat het daar wat comfortabeler is. Oke het materialenpakket en de lessen zullen me ook wel 100 euro kosten maar dat is nog steeds geen 185 en ik zal kunnen zeggen dat ik zelf heb gemaakt!

Ik kijk er echt naar uit! Ze zegt dat we thuis moeten verder naaien wel dan kan ik al eens iets anders doen dan zitten bloggen! En aangezien ik nog nooit een "muis" gemaakt heb, tenzij dan in marsepein of boetseerklei, maak ik in mijn leven nu eens een "muis", weer iets dat ik zal kunnen schrappen er van uitgaande dat je alles in je leven één keer moet doen!

19:07 Gepost door fibromindy in Algemeen, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) | Tags: knutselen, muizen maken, workshop |  Facebook

Commentaren

Een muis maken, die moet ik bij op m'n lijstje zetten !!
We krijgen het resultaat toch te zien hè :-)

Gepost door: Mamapippa | 15-11-10

Reageren op dit commentaar

Die dame maakt prachtige beren, en muizen! Echt super, maark ze heeft geen website dus ik vind ook geen foto! mij maakte het niet uit, een beer of een muis, maar ze zegt dat een muis makkelijker is als het de eerste keer is! T moet ook helemaal met de hand genaaid worden! En als het lukt komen er uiteraard foto's, k ga er natuurlijk fier op zijn hé. Ik moet er wel voor naar Brugge, maar bon, zal wel lukken zeker!
groetjes
christa

Gepost door: chrissebie | 15-11-10

Reageren op dit commentaar

veel succes!

Gepost door: fotorantje | 15-11-10

Reageren op dit commentaar

Hallo Christa!!

Groot gelijk dat je dat gaat doen!!
Je mot doen wat je graag doet al is het met horten en stoten!!
Ik ben gisteren gecrasht in de les Engels!
Kon niet meer volgen en ze gaan zo vlug! Kon het wenen niet tegenhouden en dat was lang geleden datik nog een traan gelaten heb!!
Maar nu vloeiden ze zonder dat ik het wilde!!
Was zo beschaamd in de les! gohhhh!!
Het gaat veel te snel het is niet plezant meer het is echt voor strevers en dat is niks voor mij, de lerares verschoot wel en ze kent me dan ook al 3 jaar en zoiets is ze van mij niet gewoon! Ik ben de spring in 't veld en als er eens iets niet lukt dan vraag ik het gewoon maar vandaag!
Een lange klaagbrief he!!! sorry!!!
Geniet van je muizen maken en maak er maar foto's van dan kunnen we zien wat je gemaakt hebt he!! oke?

Groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 16-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.