16-11-10

Fibromindy zoekt nieuw en haalbaar avontuur!

Als het me niet lukt om naar Santiago te gaan omdat mijn "geweldig idee " op vele vlakken niet haalbaar is, ben ik niet van plan om nu keihard op de grond te bonken en met gevoel van een nederlaag met schaamterode wangen te zitten koekeloeren!

Ik ga heus iets vinden dat voor mij haalbaar is en wat nog een beetje avontuurlijk is en wat ook financieel in mijn plaatje past!

Ik heb het geluk dat mijn man bij de spoorwegen werkt en wij op die manier gratis kunnen reizen door gans Europa, waar we tot op heden nog nooit echt echt gebruikt van gemaakt hebben! Misschien stippel ik eens een week door Europa uit met de trein! Een trein is zowieso comfortabeler dan een vliegtuig en een wagen maar oké, het duurt uiteraard wat langer dan een vliegrit! Anderzijds is het ook niet te onderschatten hoe vaak je onderweg bent en aangeschoven hebt in de ellenlange rij" gestresste mensen die allemaal dringend aan ontspanning toe zijn"!

En met de trein is altijd een beetje reizen zeggen ze! Daar kan ik mijn benen op de bank voor mij leggen, als het niet druk is en ik mijn schoenen uitdoe! Ik kan er wat over en weer lopen , er zijn toiletten en ik kan van de gelegenheid gebruik maken om een heerlijk boek te lezen onderweg!

Er valt ook veel te bekijken, en op weg zijn is voor mij ook al reizen op zich!

Ik ben er niet zo eentje die zo snel mogelijk een strandstoel aan het zwembad wil veroveren om zo bruin mogelijk te worden in een korte tijd, lukt trouwens toch niet bij  met mijn vel dat allergisch is aan de zon!

Ik zou het fijn vinden, van stad naar stad te reizen en overal een dag , of twee dagen te blijven . Terecht komen op plaatsen waar ik nog nooit ben geweest, lijkt me om het op de wijze van Eddy Wally te zeggen, "GEWELDIG"

Het is ook iets dat ik op mijn tempo kan doen, ik moet niet perse praag van voor naar achter gaan omkeren om het gevoel te hebben dat ik Praag gezien heb! Ik hou wel van blitzbezoekjes!

Ik weet dus nog niet wat volgend jaar zal brengen aan "vakantiebeleving", ik weet wel wat het niet wordt, in geen geval een strandvakantie! Ik heb daar niets op tegen, maar ik heb het al zo vaak gedaan en ik heb dat nu even gehad, ik snak naar avontuur, maar het moet uiteraard aangepast zijn aan mijn "kunnen " en dat is momenteel echt heel miniem, maar dat is nog altijd beter dan niets hé, en daarmee wil ik het doen!

 

19:55 Gepost door fibromindy in gekke kronkels, stomme fibro, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vakantie, trein, reizen |  Facebook

Commentaren

Dat lijkt me wel een heel goed idee, christa, doen!!! Er zijn ergere drugs om aan verslaafd te worden dan bloggen :-). Thanx voor het kaarsje, dat ontroert me, echt!

Gepost door: pelgrimpje | 16-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.