17-11-10

Schoudertje, heupje , elleboogje

Ja k was er niet gerust in gisteren! Ik had zo'n danige stuwing in mijn arm, het leek wel of hij zijn best deed om zichzelf te ontkoppelen aan de rest van mijn manke lijf! IK voelde constant een warme stroom, ( ik noem dat de "woesh" ) alsof mijn bloed kolkend door mijn armen stroomt alsof het de Missisippi zelve is, met een hele sterke stroming!

Enfin, ik heb deze voormiddag de knoop doorgehakt en naar de fysiotherapeute geweest , die niets speciaals vondt! J.F.F. ! ( Just fucking fibro) !

Borstbeentjes ontstoken zouden kunnen wijzen om maagproblemen , dus ga ik het best ook eens mijn maagje laten onderzoeken, wat ik totaal niet zie zitten! Ik moet al kokhalzen als ik water gorgel bij het tanden poetsen, laat staan dat ze daar en camera in zullen proppen, want ik vrees dat , hoe heet zo'n "scopie" het eerste is wat ze gaan doen! Het zal letterlijk even slikken worden!gastroscopy.jpg

Maar bon, zolang het maar geen endoscopie wordt want daar ben ik nog banger van, ik mag er niet aan denken in welke houding ik daar het schouwspel van de dag zou worden!

Ik heb ook mijn angst geuit over mijn optreden bij de risiv dat er zit aan te komen! Misschien heb ik gehoopt dat ze ging zeggen, je moet daar niet mee in zitten, ik sta achter je, ik zal je verdedigen, maar ik heb die moed-insprekende zinnetjes gemist!

 

Met moeite heb ik me terug in mijn kleren gewurmd of is het gemurwd, ach maakt niet uit, schrijversvrijheid! Ik ben nog even langs de kassa gewaggeld en ben van mijn kale reis thuisgekomen, met geen enkele optie om beter te worden. Ik zal me noodgedwongen nog eens neervleien in de zetel , me overgeven aan de slaap en hopen als ik straks wakker wordt, mijn spieren daar heel tevreden mee zullen zijn!

 

Commentaren

Hey...leuk dat je eens langskwam op m'n blog...altijd welkom hoor!

Maagfoto's...dat is het eerste dat ze hiér doen bij maagproblemen. Niet zo heel erg vervelend, alleen het drinken van het bariumpapje is wat lastig, dat krijg je bijna niet weg. Maar voor de rest is het nemen van die foto's net een attractie in een pretpark hahahaa! Endoscopie heb ik ook eens moeten ondergaan...merk je niks van want je krijgt een roesje. En hoe je er dan bijligt..? op je zij...maar ik treed bij dat soort onderzoeken altijd even buiten mezelf hoor! haha! Heb eens een blaasonderzoek gehad en dat vond ik wel het genantste van het genantste...en dan ben ik er zelf dus even niet bij hahahahahahaaa! dan ligt er een ander in die stoel.! :-) Waarbij ik ook nog eens het 'geluk' had, dat die stoel kapot was...óók weer net een attractie in een pretpark hahaha maar als je daar dan zo ligt met je benen in de beugels en je hele pasen en pinksteren bloot is dat toch lang zo lollig niet! :-))))
Ennieweejjj...sterkte...en hopelijk na dat slaapje weer eventjes wat beter hè!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 18-11-10

Reageren op dit commentaar

Maag en darm-onderzoek, van het één krijg je braakneigingen en van het ander, euh...een blos op je wangen, zeker als die dokter een ferme gast is!

groetjes en een fijn weekend nog ;-)

Gepost door: maike | 19-11-10

Reageren op dit commentaar

hallo fibromindy!

Hier ook niet al te goed!
Denk dat het weer er een rol mee speelt, grr
Ik sta s'morgens op als een zombie, stijf, krammikkig en soms met hoofdpijn er nog boverop!
De ene keer slaap je goed en teveel en de andere dag geraak je nog je bed niet in! stomms fibro!
Mmm, ze spreken een mens geen bemoedigende woorden in als het over het R.I.Z.I.V gaat, die leiden een eigen leven en je word daar gekeurt als vleeswaar, bahhhh ik heb me geschaamd die dag!!! zo voor vier dokters in je onderbroek en BH zitten en voor wat is dat nodig???? ik zou het niet weten!!!! echt niet!!!! ben toen al weenend naar huis gereden en al een geluk dat mijn echtgenoot met de wagen reed want had die dag zeker niet thuis geraakt, het raakte mijn kouwe kleren wel!!!!!!

wens je een zonnige zaterdag en hou het rustig he!!!!

groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 20-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.