20-11-10

potje gejankt

Kom net van de dokter, heb potje zitten janken! K was deze morgen duizelig, ellendig missellijk en overal pijn en dan mag een mens al eens een bleiten zeker!

T ergste is dat ik niet goed weet of ik mijn afspraken moet afzeggen deze week of er juist mee doorgaan! Naar de psychologe kan me goed doen, hoewel ik ervoor naar Brugge moet . Hydrotherapy kan ik afzeggen en mijn knutseluurtje, misschien kan ik vragen aan de mevrouw of ik met haar mee kan van Oeselgem, zodat ik niet zelf hoef te rijden! Misschien doet dat muisje-maken mijn zinnen wat verzetten, wat ontspanning iplv inspanning!

Ach we zien wel na mijn tukje! Vanavond staat een streepje humor op het programma! Gino sancty! K hoop alleen maar dat ik niet groen zal lachen bij het zitten op slechte stoelen, k hoop op zijn minst ergens te zitten waar ik mijn benen kan uitstrekken of de pret zal snel over zijn!

Bon, hup, k ben er mee weg!

 

13:59 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

k heb geen ervaring met psychologe
k weet niet of dat goed is of juist zorgt dat je nog meer in de put raakt door bv alles op te rakelen
aan de andere kant er over praten kan dan ook weer heel goed zijn

weet je toen ik in het begin ziek was zei de dokter dat ik mssch beter naar het ziekenhuis ging, maar dat wou ik niet, mij opsluiten in een kamer, hij zei dat ze daar therapieën deden zoals schilderen.
Toen de periode van m'n bed naar de zetel en terug naar m'n bed in combinatie met heel veel wenen en niet weten waarom voorbij was
ben ik thuis begonnen met schilderen, zeg maar kliederen, uren en uren bezig geweest met kleuren aanbrengen op soort doek
en raar maar waar dat hielp echt wel om er door te komen, het enkel bezig zijn met kleur, en maar klodderen, en nergens aan denken
heel stilaan raakte ik weer op 'dreef', en kon de schilderperiode afsluiten, de volgende was, terug buiten komen

Dat is mijn ervaring hé Christa, en persoonlijk denk ik dat jij niet stap voor stap werkt maar alle stappen bijeen brengt

Maarja ik heb natuurlijk makkelijk praten, heb voor niemand te zorgen en moet geen gezin draaiende houden

dikke knuffel en probeer je rustig te houden

Gepost door: fotorantje | 20-11-10

Reageren op dit commentaar

Ik heb nog een en ander te verwerken en ik dacht dat eht niet slecht was om toch naar een psychologe te gaan omdat er dan mensen zijn die zeggen dat je fibro krijgt door een traumatische ervaring. Ach kweet het niet meer! Ik kan echt niet veel hebben momenteel. K heb dus braafjes een deanxitje genomen met de hoop dat ik over een paar dagen terug genietbaar ben vooraleer de kids hun beklag bij hun moeder gaan doen!
Wat dat kliederen betreft, ik heb dat ook nog gedaan, beginnen schilderen op zijde, en dat hielp me ook. Vandaar dat ik me nu ingeschreven had voor een workshop maar moet er voor naar Brugge en nu twijfel of ik het wel zou doen, misschein kan ik de mevrouw vragen die niet zo ver uit de buurt woont of ik met haar mee kan!
Bedankt voor je lieve zorgen!
Doet deugd zenne!
thanks

xxxx

Gepost door: chrissebie | 20-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.