10-12-10

Over fladdervoeten en scheve lavabo's

Ja, zo lijkt het wel, ik heb fladdervoeten, voeten die niet altijd terecht kom , waar ik wil dat ze terecht komen! Mijn plaastervrije voet is pijnlijk en lijkt versleten voor zijn tijd en mijn rechter lompe plaasterbeen ploft altijd neer omdat ik het gewicht niet kan dragen! En zo loop ik als een scheve lavabo, pijnlijke armen proberen het gewicht wat de verdelen , maar 90 kg op krukjes is ook niet meer "je dat " hé, laat ons eerlijk blijven!

Ik vrees dat kerstmarkten er voor mij dit jaar niet zullen inzitten, hoe leuk ik dat ook vind! Ik zou graag mijn dagje Brussel overdoen, maar weet niet of mijn pootjes dat zullen dragen kunnen!

Een rolstoel, heb ik eventjes overwogen, maar dat lijkt me niet ideaal om door de kerstmarkt te hobbelen , bovendien zie ik dan niets , kan niet eens in de kraampjes heen kijken en zit met mijn neus net op de hoogte van het achterwerk van de menigte rond mij! K mag er niet aan denken een flinke scheet recht in mijn gezicht te krijgen! Of met mijn neus tegen de naar mottenbollenruikende ouw-mensen-kleren geduwd te worden. Ik denk dat ik claustrofobie daar zou krijgen , zo helemaal beneden , alsof ik in een dichtbeplant oerwoud van mensen zou vertoeven!

Misschien kan ik de kindjes animeren die naast me in de buggy zitten, met onnozele grimassen trekken!

Ach neen, ik ben daar helemaal nog niet aan toe! Misschien een heel klein kerstmarktje dan,???

Commentaren

Misschien lukt een kleine3 kerstmarkt wel zó goed, dat je besluit ook een grote te doen ?

Gepost door: Geert | 10-12-10

Reageren op dit commentaar

Valt te proberen hé!

Gepost door: christa | 10-12-10

:) dan weet je meteen hoe kleine mensen zich voelen in een menigte. Volgend jaar zijn er weer kerstmarkten en met een beetje geluk kan je die dan allemaal bezoeken. Hopelijk ben je toch gauw van die plaaster verlost, geduld Christa...

Gepost door: bea | 10-12-10

Reageren op dit commentaar

en dan vragen ouders zich soms af waarom kindjes steeds uit die buggy willen
k zou daar ook niet willen inzitten

en Christa veel nieuws zal er niet zijn hoor op de kerstmarkt, ieder jaar hetzelfde, eten, drinken, mutsen, sokken, kerstrozen :-)
maar k begrijp het wel, je wil de sfeer even opsnuiven hé
misschien dan maar van op een terrasje recht voor de kerstmarkt

Gepost door: fotorantje | 10-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.