14-12-10

weer verkeerd

Allee k doe blijkbaar alles verkeerd, terug heeft iemand aanstoot genomen aan mijn blog, hoewel de persoon in kwestie er totaal naast zat, heb ik hem toch maar weggedaan. Ik ga een manier zoeken om mijn blogs leesbaar te maken met paswoord en tot die tijd moet je geen blogs meer verwachten, ik zet het allemaal even op halt en zie wel later! Ondertussen blijf ik wel jullie blogs lezen!

En aan iedereen die ik eventueel gekwetst heb met mijn woorden, een welgemeende sorry!

christa

21:39 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (3) | Tags: sorry |  Facebook

Commentaren

Zoals ik al zei Christa: Modereer en blokkeer de commentaren die niet aan de orde zijn.
Wees jezelf en blijf jezelf en dat geldt ook voor uw blog!

groetjes

Gepost door: maike | 15-12-10

Reageren op dit commentaar

Ach Maike, ik heb er een zootje van gemaakt! Ik wil het niet erger maken dan het is! Het is nooit mijn bedoeling geweest iemand te kwetsen!
En de reacties komen niet hier terecht maar per sms, mijn blog is niet anoniem, iedereen kan terugvinden wie ik ben! Er stond ook een link naar op mijn facebook. Wat ik gisteren gepubliceerd had over jalouzie en vals zijn was naar aanleiding van een .......... die me was komen bezoeken met een cadeautje en nadien vertelde aan een andere......dat ik toch een schoon leven had, en die plaaster een goed excuus was om nog langer thuis te zitten! Maar een andere persoon dacht dat het over (haar, hem ) ging , en er werden daarop boze sms-en gestuurd hoewel het nu volledig onterecht was! Maar één ding blijft, ik kan geen valse mensen verdragen en ook geen jaloerse mensen! Weet je , jij bent niet jaloers he van me! Je hebt zelf fibro! Grrr ik hoop nog altijd dat ik terug kan gaan werken!
In elk geval, ik kon mijn haar wel uittrekken dat de verkeerde persoon aanstoot had genomen aan mijn blog over een algemeen onderwerp, namelijk valse mensen, enfin , soit , k heb het weer goed verknald, kweet gewoon niet meer in welke bochten ik me moet draaien om goed te doen! Niemand is toch verplicht om mijn blog te lezen als ze er aanstoot aan nemen??? Ik ben nog op blogs terecht gekomen waarvan ik zeg, ooh my god, wel daar ga ik niet meer terug om te lezen! Ik voel me in elk geval heel rot in de situatie, want ik zou eigenlijk geen vlieg kwaad doen weet je!
groetjes
christa

Gepost door: christa | 15-12-10

Reageren op dit commentaar

Ach Christa, ik kom hier soms eens lezen maar ik heb nog nooit gereageerd. Mensen hebben zo snel hun oordeel klaar. Mijn echtgenoot heeft reuma al sinds zijn 24ste, als hij ergens zat of zit, ziet hij er heel goed uit en snappen mensen niet dat hij constant veel pijn heeft en wordt er inderdaad ook gezegd dat hij een profiteur is door niet te gaan werken, enzovoort. Dat is geweldig pijnlijk, maar ja zo is onze maatschappij nu eenmaal geworden zeker. En als je dan zoals jij steeds je best voor iemand doet en je wordt ze gekwetst, dat is niet eerlijk, maar je staat er machteloos tegenover. Laat je niet klein krijgen door hen want dan hebben ze gewonnen. Veel liefs en sterkte nog van mij.

Gepost door: paulientje | 15-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.