23-12-10

Flaters aan de kassa!

Vandaag was "the day" om boodschappen te doen met mannetje! Hij had daar speciaal een halve dag verlof voor genomen omdat het voor mij te moeilijk is om dat op mijn eentje te doen.

We bladerden nog effe tussen de soep en de boterhammen deze middag in de reclamefolders en ik merk dat de champagne volgende week in reclame staat! Ik vertel mijne schat dat het het moment is om bubbels te kopen en we besteden er verder geen aandacht meer aan!

Den aldi is de eerste winkel die we aandoen, heel veel hebben we niet nodig en het is er vrij rustig!

De kassierster is vriendelijk en er staat een fles champagne bij de kassa, die vast door een klant is achtergelaten of zo . Dit doet me denken aan de promotie en vertel de kassierster dat er volgende week wel veel champagne zal verkocht worden! Ze kijkt me meewarig aan en ik zeg, "aja, volgende week is er toch grote reclame"!

Ze weet van niets weet ze me te vertellen! Ik vertel in geuren en kleuren dat wij al het nieuwe boekske met promo's ontvangen hebben en dat er in grote letters achteraan staat, "champagne voor iedereen".

Da's raar zegt de verkoopster, ze haalt de schouders op en zegt zuchtend, ach we zijn vaak de laatsten die iets te weten kom! Waarop ik zeg, mja kweet ook niet waarom maar wij hebben in elk geval de reclame al ontvangen. Ik voeg er nog aan toe dat ik het niet zal vergeten en zeker ook een paar flessen zal kopen. Vrolijk na het babbeltje met de vriendelijke kassierster verlaten we het pand en zetten onze boodschappen verder!

Thuisgekomen bij een kopje koffie neemt mijn man het reclameboekje nog eens ter hand en zegt, kijk hier de reclame! K zeg jaja k heb het gezien hoor!

Waarop hij het boekje omdraait en vraagt of ik "dit" dan ook gezien heb??????

Ik trek grote ogen als ik merk dat het de folder van de Lidl is! Mja ik moest zo nodig weer eens een vriendelijk praatje maken!

Ach de verkoopster zal er wel mee kunnen lachen als ze zal merken dat de champagne in promotie staat bij de concurrentie! Ik denk niet dat dit haar kerst zal verbrodden!

Commentaren

Hahaha, Christa toch! Ik zal maar niet teveel lachen want dat is zo een stoot die ik ook zou tegenkomen. Maar het is wel heel grappig als het een ander is :-)
'k Ga u ondertussen ook een fijne kerst toewensen, een pracht van een kerst zelfs. En goed van je boom, die hoort erbij.

Gepost door: bea | 23-12-10

Reageren op dit commentaar

hihi
maarja, al die eet- en drankfolders ook hé
je weet begot niet meer wat je vast hebt

Gepost door: fotorantje | 23-12-10

Reageren op dit commentaar

Hé Christa,
het belooft druk te worden de komende dagen. Daarom kom ik je vanavond al een heel fijn kerstweekend wensen: een hele gezellige kerstavond en een vredevol kerstfeest!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 24-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.