19-02-11

Fibromindy aan het kokerellen

In kidsvrije weekends vind ik het leuk om eens gezellig voor ons tweetjes te kokerellen en de tafel mooi op te dekken, het mag voor mij af en toe "Valentijn " zijn. Bovendien kunnen we het ons eerlijk gezegd ook niet veroorloven om zoals vroeger af en toe op restaurant te gaan! En aangezien ik eigenlijk zelf een koksopleiding gehad heb is koken voor mij een peulschilletje! Maar niettegenstaande kan ik toch ook niet meer mee in de vernieuwde keuken, laat ons zeggen dat ik het meer op klassieke gerechten hou die nog in mijn hoofd hangen van de tijd van mijn restaurant. Het is ook makkelijker thuis omdat lang op een stoel nog altijd een marteling voor me is, en thuis kunnen we lekker in de zetel als ik daar nood aan heb.kokerellen,restaurant,valentijn

Natuurlijk heb ik er wel een beetje werk aan, maar ik ben nu redelijk uitgerust na een heel vermoeide en pijnlijke week. bovendien kan ik morgen ook uitrusten, meer dan iemand in het ziekenhuis gaan opzoeken heb ik niet op mijn programma staan.

Ik zou me graag wel bijscholen in de verfijnde en vernieuwde keuken , maar al die cursussen zijn pokkeduur en dat kan ik me niet veroorloven. Ja ik loop wat kribbig om die nieuwe financiele toestand. Sparen voor mooie verre reizen zit er duidelijk niet meer in en ik heb daar heel veel moeite meer!

Een mens steld zich vanalles voor "tegen dat we op pensioen zijn".Nu mijn kids de deur uit waren kon ik elke maand een aardig bedragje aan de kant zetten, waarmee we jaarlijks een mooie reis konden maken, dat zit er dus niet meer in, of t moet zijn dat er van boven uit de lucht iets valt! En dan liefst geen regen of sneeuw!kokerellen,restaurant,valentijn

Dus moeten we onze fantasie gebruiken, en ons niet beklagen maar onze fantasie gebruiken en zo wordt er ten huize Fibromindy af en toe "restaurantje gespeeld" en ik vind het in elk geval heerlijk nog "iets te kunnen waar ik goed in ben, houden zo!

( op de foto ons aperitiefhapje, tomaat met mozarella en verse pesto met geitekaascroquetjes met zongedroogde tomaat. als hoofdgerech maakte ik scampis in een witte-wijnroomsaus met frisse pasta met basilicum , tomaat en pijpajuintjes, maar k vergat er een foto van te nemen!)

17:33 Gepost door fibromindy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: kokerellen, restaurant, valentijn |  Facebook

Commentaren

njammie!

Gepost door: fotorantje | 20-02-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.