23-02-11

fibromindy vond haar kluts terug!

Ja, wat een gezellig bezoekje allemaal niet kan doen hé! Potje koffie en wat zoetigheden en een heerlijke babbel en mijn negatieve gevoelens zijn gesmolten als sneeuw voor de zon! Misschien zit ik te vaak alleen en dan gaat dat molentje idd draaien hé. Ik heb ook veel gerust deze week, ik heb al een paar namiddagen een schoonheidsslaapje gehouden, maar eum, k ben er daardoor wel niet schoner op geworden! K snap trouwens niet hoe je mooier kan worden door een namiddagtukje te doen! Mmm, misschien wel als je al een paar nachten hebt doorgezakt en met wallen onder de ogen loopt, dan kan ik er wel inkomen dat een schoonheidsslaapje deugd kan doen!

Enfin, het was eigenlijk een blitzbezoek deze namiddag, de tijd raasde voorbij, kweet het t klinkt cliché, maar we hebben ons nog moeten haasten om na de koffie nog een supersnelle sightseeingtocht door het aheum prachtige Meulebeke te doen, enfin zoveel valt er niet te zien! We hebben natuurlijk het kasteel, maar daar was nu geen tijd voor en trouwens ik verging van de kou. Wij zijn ons dus gaan warmen in de kapel "Onze lieve vrouw van bijstand" waar we offertje gedaan hebben , want kaarsen mag je er niet branden! Het is iets unieks, ik denk dat ik het er al over gehad heb in een vorig postje maar dat is eeuwen geleden! In plaats van een kaarsje branden moet je in een winkeltje daar vlakbij een wassen beeldje kopen aan een touwtje en daar dan ten offer hangen. Je kan een heel mensje kopen, een mannetje of en vrouwtje, of je kan een lichaamsdeel kopen, een been, arm, hart , hoofd tot zelfs een gebit, wat ik eigenlijk best grappig vind!

Enfin, ik heb daar nog een notitietje geplaats in het grote vragenboek aan Maria, , baat het niet dan schaadt het niet, nietwaar!

Ik ben ondertussen ook begonnen aan het organiseren met een project over fibro, maar ik ga daar nog niet veel over zeggen voor ik weet of het ook door kan gaan, want er komt nog veel bij kijken en ik ben aan een budget gebonden en ik weet niet of ik het daarmee zal kunnen redden, enfin, we zien wel! Maar het feit dat ik mijn schouders ergens kan ondersteken, al zijn het dan frele schouders, doet me deugd en maakt mijn leven terug wat zinvoller, oef, eind goed , al goed, allee voor vandaag althans!

 

 

20:17 Gepost door fibromindy in Algemeen, stomme fibro | Permalink | Commentaren (4) | Tags: bezoek, kapel van bijstand |  Facebook

Commentaren

Geluk maak je zelf... maar wel met een beetje hulp van vrienden af en toe!
Maar dat fibro project, dat is toch weer iets waar jij je schouders onder steekt! Chapeau daarvoor! Je doet het maar hé! Ik vind dat fantastisch!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 23-02-11

Reageren op dit commentaar

Geluk maak je zelf... maar wel met een beetje hulp van vrienden af en toe!
Maar dat fibro project, dat is toch weer iets waar jij je schouders onder steekt! Chapeau daarvoor! Je doet het maar hé! Ik vind dat fantastisch!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 23-02-11

Reageren op dit commentaar

K zal mijn best doen wat dat project betreft, er is maar één probleem, het beschikbare budget dat ik krijg, eens zien of ik het gedaan kan krijgen voor die prijs!
Thanks for your support
xxx

Gepost door: christa | 23-02-11

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Wat een bezoekje al niet kan doen he?
Probeer het te verwezenlijken dat project maar doe het op je gemakske want anders ga je het niet kunnen volhouden, oke!!!

groetjes, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 24-02-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.