24-02-11

Fibromindy en haar nieuwe uitdaging

Ja, k heb een nieuwe uitdaging! Neen, ik ga niet beginnen aan "start" to run, en k ga ook niet naar Santiago de la compastella. Ben er ondertussen al uit dat me de dat nooit meer zal lukken, tenzij met een mobilhome dan! Ik ga een voorlichtingsnamiddag organiseren ism de liga voor fibromyalgie over een onderwerp waar nogal wat taboes op rusten en fibromindy wil al die taboes gaan doorbreken, maar zolang het allemaal nog niet vast staat, ga ik hier verder nog niet op in.

Maar zo heb ik weer wat nuttigs om handen, tussen mijn namiddagtukjes, kan ik wat teksten voorbereiden, wat mailkes sturen, ja zoiets organiseren ligt me wel!

Ik zorg er wel voor dat er de dag zelf niet te veel werk aan is voor mezelf , maar ik heb al voor ergere vuren en grootsere organisaties gedaan indertijd met mijn restaurant!

Momenteel ben ik heel moe , nog steeds, maar het bezoekje en mijn nieuwe uitdaging hebben mijn moraal wel terug op een deftig peil gezet en dat is uiteindelijk nog belangrijker dan de scores die ik mijn lijf geef.

Ik heb goed nieuws uit Canada, waar mijn schoondochtertje in spe werk gevonden heeft, wat op zich heel leuk is, voor hen en ik ben er ook heel blij voor. Alleen een beetje jammer dat ze niet in staat zullen zijn om naar New York te komen. Mijn hart zal bloeden te weten dat ik zo dichtbij hen ben , maar toch te ver om hen even te zien. Maar bon, ik wil ze niet met een schuldgevoel opzadelen, ik begrijp het helemaal hoor!

Ik hoop dat die trip naar New York me zal lukken, dat ik vooral die trip ernaar toe goed uit zal komen , want dat is mijn grootste vrees. Ik heb dat trouwens uitvoerig met mijn dokter besproken vooraf. Ook deze reis zie ik als een uitdaging, ik wil erachter komen als ik dat eindelijk nog kan???? Want dat is voor mij heel belangrijk om daar achter te komen, en ik zal er pas achter komen als ik terug ben. Uiteraard weet ik dat ik hondemoe zal zijn nadien en voordien veel zal moeten rusten en gelukkig zit er elke dag een trip in met een hop off hop on bus, maar k denk dat ik niet veel "off zal hoppen".

Enfin, het is nu zo, het is geregeld en het is bovendien een cadeau dus, een gekregen paard mag men niet in de bek kijken nietwaar! Zeg nu zelf, wie zou zo een cadeau afslaan?? A k dacht het al!

 

 

20:10 Gepost door fibromindy in stomme fibro, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: allerlei, new york, uitdaging |  Facebook

Commentaren

ahnee dat is jammer dat je hen nu niet zal zien, je keek er zo naar uit
maar wel goed dat schoondochter werk gevonden heeft hé

en wat de reis betreft, onderga ze, stel je niet te veel vragen
je weet zowiezo dat een week op zwier gaan zwaar zal zijn, dus denk daar niet aan, maar denk aan het avontuur

Gepost door: fotorantje | 25-02-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.