04-03-11

De kraak en de spok

Mja t is weer van dadde, lijf kraakt en spokt en luisterd al heel de week niet naar zijn baasje! Voor zover ik nog de baas ben van mijn eigen lijf uiteraard!

Ik snak naar warmte met de hoop dat dit een wonderpleister op alle wondes zal zijn. Och ik wens zoveel , in elk geval veel meer dan mijn portemonnee aankan.

Maar is dat niet bij iedereen zo, willen we niet met zijn allen nog meer dan hetgene we al hebben? Mja om positie te blijven moeten we voor ons kijken iplv achter ons, , want achterom kijken betekend ook , achteruit gaan en dat is niet wat ik wil.

Ik snak ernaar om eens een mooie wandeling te doen waar ik niet de pijn voel snijden in mijn benen en armen, alsof de ijzige wind messen zijn. Ik wil op een terrasje zitten op een comfortabele stoel, mijn snuit naar boven en terug zomersproeten krijgen, terwijl ik die zomersproeten steeds gehaat heb, maar o wee moest ik kunnen kiezen wil ik gerust van top tot teen onder de sproeten zitten als ik maar van dat meneerke Fibro verlost ben. Maar ach, kweet het, t is zinloos dat te verlangen. T is al even zinloos als suikerziekte hebben, en het willen terugdraaien, daar zit je voor de rest van je leven mee opgescheept en daarmee  moeten we het doen.

Maar een beetje zon??? Dat is misschien niet te veel gevraagd, even snel een telegram naar de hemel sturen!

 

Commentaren

jij hebt een goede verbinding met de hemel, de zon is er, volop
dankjewel

Gepost door: fotorantje | 04-03-11

Reageren op dit commentaar

ja, Christa, ik heb gelijk ook een telegrammeke gestuurd, ik heb ook nood aan zon op mijn lijf. lieve groetjes

Gepost door: paulientje | 04-03-11

Reageren op dit commentaar

Uw telegram is zeker goed aangekomen, volop zon, wel nog wat fris maar we mogen niet alles in één keer willen.

Gepost door: bea | 04-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.