09-03-11

fibromindy lacht een beetje groen!

Fibromindy weet dat ze het leven een beetje zonniger en positiever moet bekijken. Dat ik me misschien wat te negatief opstel tov dit en dat en ik weet dat ik me alleen met positiviteit staande kan houden in dat fibrolijf van mij!

Maar vandaag kwam de postbode alweer met een brief van de rsz tegen mijn oren slaan!

 Verleden jaar in april, 20 jarig -durend proces gewonnen. Ik laat alles van me afvallen en met mijn advokaat royaal te betalen ben ik er van af en ik bespaar toch een goeie 20000 euro die ik niet moet betalen, wat ik ook heel logisch vond, gezien ik compleet onschuldig was in deze zaak.Ik kon dus triomferen.

In Oktober krijg ik terug twee brieven met nog een slordige 1500 euro te betalen, hupla. Ik schrijf een aangetekende brief, bla bla bla dat ze mogen laten vallen als schadevergoeding. En vandaag, terug vijf maanden later hebben ze op de rsz terug eventjes tijd gevonden om op deze brief te antwoorden! En ik begrijp er eerlijk gezegd geen snars van, ze hebben het over een betalingsplan en een opschorting van één en ander, maar niet van het opschorten van heel de som.

Ik vraag me af of ze met mijn invalideloon, loonbeslag kunnen doen, want ik heb totaal geen zin om dit bedrag op te hoesten . Bovendien gaat mijn advokaat er van uit dat ze dit niet kunnen eisen, dat het reeds lang verjaard is. Dus vandaag papieren bij advokaatje gedumpt en hopend dat hij een goeie oplossing kent zodra ik het niet " moet " betalen.

Het lijkt of ik reeds heel mijn leven achtervolgd wordt allerhande vijanden, rsz, waterdienst, atronomische electriciteitsrekeningen en zo meer.

En dan mag een mens niet depressief worden. Neen ik vrees dat er niemand moet jaloers zijn op mijn leven , en dan vooral mijn verleden.

Maar toch moet ik eerlijk bekennen dat ik los van dit alles er toch in slaag om de meeste dagen een gelukkig mens te zijn, omdat ik daar heel hard mijn best voor doe!

Maar eigenlijk zou het vanzelfsprekend moeten zijn, nietwaar!

12:54 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (4) | Tags: advokaat |  Facebook

Commentaren

het is ongelooflijk! van als je een beetje buitje hun normale stramien valt zijn ze daar precies heel de kluts kwijt...en ze hebben dan nog formulier zoveel zoveel te kort, 2 maand erna zijn ze het ergens kwijtgespeeld en moeten ze het weer hebben... ben toch al zo slim geworden van ieder onnozel papierke in te scannen en een dubbel van te printen.

Gepost door: joten | 11-03-11

Reageren op dit commentaar

btw, 'k heb je link op mijn blogroll gezet, 'k hoop dat je het niet erg vind, anders geef je maar een yell :-)

Gepost door: joten | 11-03-11

Reageren op dit commentaar

O neen dat is okee hoor, zal ik ook eens doen si!
Je schrijft leuk en af en toe een vrolijke noot kan ik best gebruiken!
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 11-03-11

en ik trek me op aan je optimisme! chapeau!

Gepost door: joten | 12-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.