10-03-11

De valse pruimelaar

Ik heb er van de zomer een blogje aan gewijd! Onze valse pruimelaar! Hij heeft verleden jaar voor genoeg ergernis gezocht! Nog niet zozeer om de pruimen die afvallen en in een bloederig-achtige blubbermassa verandert. Maar nog het ergst van al zijn de zwermen vliegen , en niet zomaar fruivliegjes, maar van die dikke "maneschijters" die in honderdtale rond die pruimen hangen, terwijl ze voor ons oneetbaar zijn, zijn ze blijkbaar geliefd bij de dikke bromvliegen. maar het gevolg is dat het hier in de zomer binnen krioelt van de bromvliegen , en geef nu toe, dat dit heeeel vervelend is.

En zo had ik er al menige keer ruzie over gehad, ach, niet echt ruzie hoor! Maar ik had het al een paar keer aan mijn hangdige Harry gevraagd om die boom om te zagen, maar hij voelde zich nog redelijk verwant met de boom en , de boom zomaar zonder enig schuldgevoel omzagen, was hem iets te moeilijk.

Maar vandaag was het dan eindelijk zo ver!Toen ik terug kwam van de rijschool (niet dat ik de wegcode nog moet leren, ) maar onze jeugd in huis wel nog, lag de boom om. Ik grijnzde er nog eens naar en dacht in mezelf, "valse pruimelaar, k heb toch gewonnen", maar k voelde niettemin toch een beetje medelijden met de arme boom, k hoop in elk geval dat bomen geen gevoelens hebben , dat zou mijn geweten een beetje sussen.

Maar in elk geval, blijf ik deze zomer bromvliegvrij!Toch in die mate dat het niet de invasie van een andere planeet zal lijken zoals vorige jaren!

Commentaren

tuurlijk zal die boom dat gevoeld hebben,je hebt hem toch nog een afscheidsknuffel gegeven hé

Gepost door: fotorantje | 10-03-11

Reageren op dit commentaar

Ik moet met schaamrood op mijn wangen bekennen dat ik niet geknuffeld heb! Hij lag al op het gras geveld, tegen dat ik thuis kwam, verrast met een gevelde boom, t moet niet altijd met een boeketje bloemen zijn hé. Mijn ventje heeft boom voor mij omgelegd in de plaats. We hebben er gelukkig nog genoeg staan. Veel bomen en struiken zijn immers "uitgegroeid " en zouden eens door een nieuwe plant mogen vervangen worden.
Prettig weekend!
liefs
Christa

Gepost door: christa | 11-03-11

Dag Christa!

Ja!!! groot gelijk dat ge pruimelaar weg doet en zet er een andere boom in de plaats die geen vruchten geeft dan komen er van die stront vliegen niet meer op af!!! hihiiii
Een mens moet eerst toch nogal eens zagen eer ze het wllen doen he????

Wens je een fijne vrijdag vandaag,
liefs annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 11-03-11

Reageren op dit commentaar

Voila na twee jaar zagen om die boom heeft mijn man hem eindelijk omgezaagd, ,letterlijk dan, haha!
Prettig weekend Annemarieke
liefs
Christa

Gepost door: christa | 11-03-11

Niets viezer dan van die dikke vliegen in huis. Nu die boom weg is ben je daar hopelijk van verlost. Een vrouw kan zagen maar een man kan er ook wat van hé, letterlijk dan :-)

Gepost door: bea | 11-03-11

Reageren op dit commentaar

Ochaaaarme diene boom! :/

Best plezant om zo thuis te komen hè...eindelijk verlost van oneetbaar fruit en vieze dikke bromvliegen! :-)

groetjes

Ps: Heb jij een blog met de naam: Bleeding Isolde?

Gepost door: maike | 11-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.