11-03-11

Mother of the bride ( groom )

Nooit gedacht dat dat me zou overkomen mother of the groom en dat ik dan nog die "mother" moet gaan spelen in het verre Canada had ik nooit verwacht.

Ik durf eerlijk bekennen dat ik het wel allemaal een beetje spannend en avontuurlijk vind. En wie mij een beetje kent weet dat ik ook een ietsiepietsie heel veel avontuurlijk ben aangelegd! Allee voor zover ik met die fibro nog avontuurlijk kan zijn hé! Ik heb daarnet op heel avontuurlijke wijze bloemen geplant en na 20 bloembolletjes had ik alweer het gevoel een avontuurlijke tocht beleefd te hebben! Dus met fibro wordt elke kleine klus een heus avontuur!  Maar ik had mijn beleving van 'avontuur" wel wat anders voorgesteld. Aan de andes, de masai mara, chamarel..... allemaal mooie namen die nog op mijn verlanglijstje stonden, maar soit, we gaan positief blijven!

Ja, ik kijk er wel naar uit, "the mother of the groom " uit te hangen in Canada. Ik heb zo wat gegoogeld naar kledij voor de fameuze moeder, maar moeders met mijn rondingen en mijn maten gebruiken ze jammer genoeg niet als fotomodel, dus geen idee hoe ik er op die heuglijke dag zal uitzien! Alvast een voorsmaakske!

mob_image.jpg

mother of the broom 2.jpgmother-of-the-bride-dress.jpgmother of the groom.jpg

 

neen, zo zie ik mezelf niet op dat trouwfeest, het mag best wat "normaler zijn"

Commentaren

Ik dacht al 'Wat krijgt ze nou?' Zo'n taartkleren, hihihihi, da's toch niks voor chrissebie?

Gepost door: Bientje | 12-03-11

Reageren op dit commentaar

Haha neen bientje, en geloof me k heb er nog veel ergere tegen gekomen, met meer tierlantijntjes en frullekes, da vinden ze daar de max he, maar idd niets voor mij!
Een hoed of iets in mijn haar zouden ze me nog kunnen aanpraten omdat het feestelijk is, maar mijn kleren wil ik achteraf kunnen verder dragen!
Prettig weekend!
liefs
Christa

Gepost door: christa | 12-03-11

in canada begot! ik ben jaloers!!! maar ik zou mss wel andere kleren aandoen denk ik... :-)

Gepost door: joten | 12-03-11

Reageren op dit commentaar

Ja K zie jou ook niet met een kleedje met dunne spaghettibandjes of zo haha.
Maar in Amerika en Canada maken ze daar meestal nogal een tamtam van zenne, gelukkig is mijn aanstaande schoondocherke niet van dat soort! Ja mijn zoon heeft een Canadees lief, sinds twee jaar , en k had nooit gedacht dat de afstand die liefde zou doorstaan, maar zo zie je maar!
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 12-03-11

Een schone hoed is niet mis, alhoewel ik nog nooit een hoed gedragen heb, vind ik dat wel mooi. Ja kleren voor een trouw, daar kan een mens al eens zijn hoofd op breken. Maar dat je er goed zal uitzien, met of zonder hoed, lijdt geen twijfel.

Gepost door: bea | 12-03-11

Reageren op dit commentaar

Hewel Bea, ik vind een hoed nu ook niet mis, maar van mijn kleren wil ik dat ik ze nadien kan doordragen, dat kost allemaal veel te veel geld om dat één keer te dragen en dan in de kast te hangen!
Prettig weekend!
Christa

Gepost door: christa | 12-03-11

De commentaren zijn gesloten.