13-03-11

Fibromindy op uitnodiging

Gisteren waren we uitgenodigd bij een stel vrienden van ons. Ik was blij eens een avond uit huis te zijn en we werden dan ook in de watjes gelegd, het ontbrak ons aan niets, alleen was er van alles overvloed! Maar soit, de avond vloog vlug om en uiteraard voelde ik wel dat mijn benen tegenspartelden en niet opgezet waren met die andere zitmethode die ik nu moest toepassen. Maar ik wil en zou en moest terug normaal op een stoel of in een zetel kunnen zitten! Ik moet per slot van rekening binnen een goei week 8 uur in een vliegtuigstoel kunnen zitten! Dit beangstigd me enorm en toch ga ik er mee door, omdat ik daar allerlei andere redenen voor heb, vooral dan mijn reislust en het feit dat ik New York gezien wil hebben vooraleer ik helemaal mindervalide wordt. Ik heb beloofd niet te zullen klagen nadien.

Ik weet niet precies meer hoe laat het was toen we thuis waren, ergens rond 1 uur of zo, en ik bedacht dat ik mijn medicatie om beter te slapen niet meer nodig had en dat het ook zonder electrisch deken zou lukken om in te slapen! Maar niets was minder waar, tegen twee uur had ik nog geen oog dichtgedaan! Was het weer kermis in mijn benen, ja de messentrekkers waren goe bezig!

Dan toch maar mijn electrisch deken aangelegd om de pijn te verzachten en als een kat met de staart tussen haar poten naar beneden gegaan om druppeltjes om toch maar de slaap te kunnen vatten!

Deze morgen ben ik als een bleekscheet om 9h30 opgestaan. Gelukkig heb ik voorgeprepareerde vol au vent voorzien die ik maar moet opwarmen! Vroeger zou ik dat nooit te nimmer gekocht hebben, maar bon, geef toe, als je kiekens moet koken, dan laten afkoelen, dan vel , vlees en botten van elkaar gaan scheiden, en daar vettige vingers aan overhouden, enfin, k moet niet tot in de details treden, maar t is daar heel veel werk aan . En dat vele werk heb ik dus afgeschaft, vooral op dagen dat ik weet dat mijn lichaam langs alle kanten zal tegenspartelen!

Enfin, k heb meneerke fibro al weer veel te veel aandacht gegeven vandaag, hij zal weer in zijn pollekes wrijven en mijn schrijven als een staande ovatie ervaren, vuile egotripper!

11:19 Gepost door fibromindy in Algemeen, stomme fibro | Permalink | Commentaren (2) | Tags: avondjs uit |  Facebook

Commentaren

Goh Christa toch! Ge doet me zo lachen met uw betoog over kiekens pellen! Rust maar goed vandaag en denk maar nog niet teveel aan morgen! Eén dag en één probleem met een keer aanpakken! Gij kunt dat!
Knuffel!

Gepost door: Bientje | 13-03-11

Reageren op dit commentaar

Ik moet eerlijk toegeven dat ik best wel jaloers ben dat je naar New York gaat, sounds AWESOME ...

Gepost door: B. | 13-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.